30.03.10
22:38
”хардкор” добавката
”бустера” - досега съм пил Hot Blood (силно разстройство и много сила ми даде :) ) и No Explode (за 75те лева,които дадох ми даде BRD- big rubber d**c ,нищо не усетих ) така че искам да пробвам нещо различно и качествено (впредвид фирмата производител) и да се вместя в бюджета
”креатина” -в бустерите има креатин,но доста често виждам да ги комбинират ,така че една матрица как би се отразила?
”протеин” - имам 3 кила останали от това нещо :)
-витамини - поне тонус дават
19 годишен,година стаж, не се притеснявам за програми,методики,залагам на интензитета.Ектоморф съм (185 см,75 кг).Притеснява ме единствено малко М-стак-а и ефектите му (ако има такива) .Моля споделете мнението си за продуктите ,които смятам да си взема (някои ги имам вече ,без първите 3 ) и ако някой ги е ползвал да изкаже мнението си.
ПС:сайтовете ,от които съм дал линковете на някои от продуктите ,не са тези от които ги пазарувам,просто не знаех откъде другаде да ги линк-на :)
Поздрави
Crea bomb е много добра матрица за парите си (660гр-36 лв),гледам с ограничени финанси да измъкна максимума,а Green-a струва колкото целият стак :) А,за Прайсматча ще го разгледам наистина утре подробно-днеска диско за успешното приемане в УНСС (5,69 на изпита) и началото на ваканцията (sun)
ПС:мерси за отговора,все пак някой се сети да даде мнението си ;p
казано от Zlatin на 31.03.10, 17:40:
Crea bomb е много добра матрица за парите си (660гр-36 лв)
къде тва ?