"Дихателни" кофички и набирания

13.04.10
20:17

Не мога и не мога да си избия от главата този вариант на дихателните клекове, само че за горната част на тялото. Първо работа за повторения, ако не е възможно до този момент, след това с диск на колана, или с дъмбел в краката и така с покачване килограмите на всяка тренировка.

При дихателните клекове правилото е без колан, значи при набиранията ще бъде без фитили. Другото правило е, че нямаш право да пускаш щангата докато не завършиш - така по време на раздишванията при кофичките стоиш изправен, а при набиранията - висиш.

Буквално не мога да си го избия от главата - цяла вечер за това мисля.

edit: едва сега виждам, че на кофички няма как да седиш с изпънати лакти 2 минути, защото през това време ти не почиваш, трицепса пак го отнася. Shit.

Темата беше редактирана от ~ DN на 13.04.10 20:28.

13.04.10
20:58

То зависи колко тежиш ама едва ли и при висене почиваш. :cheese:

Да не би като седиш с щанга на клека, почиваш?Гърба ти се изпържва :)

14.04.10
15:19

Според мен при набиранията хвата няма да ти издържи.

14.04.10
15:40

Около 2 минути е висенето. Днеска пробвах да седя с изпънати лакти на кофичките две минути, както и да вися толкова на лоста за набирания - за вас не знам, но проблем не видях. Мислех, че това ще е главната пречка за да не бъде възможна идеята, но се оказа, че не ми е прекалено трудно.

15.04.10
16:12

казано от Thrashmetal на 14.04.10, 15:40:

Около 2 минути е висенето. Днеска пробвах да седя с изпънати лакти на кофичките две минути, както и да вися толкова на лоста за набирания - за вас не знам, но проблем не видях. Мислех, че това ще е главната пречка за да не бъде възможна идеята, но се оказа, че не ми е прекалено трудно.

Не е ли различно дали ще видиш или ще правиш набирания?Аз мисля че има разлика,но всичко зависи от теглото и силата на хвата.
Един 120 кг човек доста по-малко ще издържни отколкото,друг който тежи само 60 кг.
Схвана идеята,все пак пиши дали си успял да приложиш схемата.Това е единствения начин да разберем

Интересно ще ми е да пробвам, за кофите мисля че няма да има проблем, ама за набиранията.... Тегаво ще е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1