07.04.10
09:34
Здравейте.Замислил съм един такъв стак да направя,но като гледам и двата продукта се пият по-време на тренировката.Ще има ли някакъв проблем ако ги пия и двата едновременно по-време на тренировката или,ще трябва единия да пия преди/след ?Също така,като комбинация как ви се струва?
07.04.10
09:41
Няма проблем да ги смесваш и да ги пиеш и двата продукта по време на тренировка. Само гледай да уцелиш сходни вкусове, за да ти е приятно :)
btw Това е супер комбинация!
Още не съм пробвал Интрата, но Сайза е чук ! Пускай се смело и направи един дневник ;)
13.04.10
21:16
Size On kombinaciq s Optimum 100% Whey Gold Standard?
Протеин и креатинова матрица, базов стак. И двата продукта могат да се комбинират с всичко.
Intrabolic-а e супер. Усеща се още от първата тренировка. Всъщност, като се напомпаш, трябва да усетищ едно странно боцкане по цялото тяло и особено мускулите които си тренирал. За Size On-a нямам мнение, защото аз съм комбинирал SuperPump 250 + Intrabolic и останах доволен. Ама имай предвид че Сайза, е креатинова матрица а Суперпъмпа - азотен буустер, което ме навежда на мисалта, че комбинацията Сайс + Интра, ще е по-добра.