Проблем с кръста

18.03.05
15:03

Абе какво да ви разправям. Преди няколко деня при бицепсово сгаване не6то ме сецна кръста. От кам 3-4 седмици сяка сутрин имах мн. лека болка около областта на бъбреците но след като се раздвижех изчезва6е. Преди никога не сам имал проблеми с кръста и бибреците и я пренебрегвах. ТА днес отидох при личната лекарка и тя ми каза че е от гръбнака не от бъбреците и ми даде направление за невролог. ОБАЧЕ след като отидох в двете най-големи болници в моят град Пазарджик ми казаха че невролог ще има чак в Понеделник а до тогава Х*И. Та добре че травмата е лека ама все пак не дай си боже да е нешта по сериозно. Та ако може някой да ми даде савет на първо време. Болката не е постоянна. Само като се наведа в първата 1/3 от движението или като си наведа главата напред. Се появява болка около гръбнака или по точно в еректорите на гръбнака на нивото на бъбреците. Та ако някои има идея да каже ще съм му благодарен.............

18.03.05
15:08

Дай почивка на кръста, докато ти мине. И след това никакви геройства при движенията, товарещи тази част от тялото.
ПП - А как ли си получил травма в кръста при сгъване за бицепс. Помисли над техниката си. Инаше една статия - майтап, казваше се “Сгъването с щанга - забравеното старо упражнение за кръст”. Чиста техника, плавно изпълнение - дълголетие в спорта  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1