как, колко и до кога?

PH

14.04.10
17:38

С идването на по-топлото време, започват и мъките за релефа ...  колко пъти се храните на ден .. кога ви е последното ядене .. как контролирате апетита си ? Аз просто имам убийствен апетит . ям горе долу през 3ч.
ставам към 6.30 в  7ч
5 яйца +овес
към 10ч протеинов  шейк

1ч пилешко варено 300 гр салата

16ч яица 2 филйй пълнозърнест хляб

след трен 50 грама стафиди

30 мин след стафидите пилешко месо със салата

преди лягане извара обезмалсена

общо взето това сега ...  ми чернее чак от глад .. ко да правя? апетит като вълк

14.04.10
18:08

казано от phayzer на 14.04.10, 17:38:

С идването на по-топлото време, започват и мъките за релефа ...  колко пъти се храните на ден .. кога ви е последното ядене .. как контролирате апетита си ?

Първоначало се хранех 7 пъти на ден, през 2-3 часа, но след като почнах по 4-5 пъти се чуствам много по-добре, а разлика няма.

14.04.10
20:35

в моента набивам бъркани яйца с извара

15.04.10
04:10

казано от phayzer на 14.04.10, 17:38:

С идването на по-топлото време, започват и мъките за релефа ...  колко пъти се храните на ден .. кога ви е последното ядене .. как контролирате апетита си ? Аз просто имам убийствен апетит . ям горе долу през 3ч.
ставам към 6.30 в  7ч
5 яйца +овес
към 10ч протеинов  шейк

1ч пилешко варено 300 гр салата

16ч яица 2 филйй пълнозърнест хляб

след трен 50 грама стафиди

30 мин след стафидите пилешко месо със салата

преди лягане извара обезмалсена

общо взето това сега ...  ми чернее чак от глад .. ко да правя? апетит като вълк

според мен при такъв орязан режим трябва да има зареждащи дни с повече въглехидрати/калории+добави протеин след тренировка и смятам че нещата ще са поносими

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1