14.04.10
18:02
Здравейте, Колеги !!
Имам запитване към Вас - та отскоро забелязвам че след тренировка,в устната кухина ми се трупа сладка слюнка ,като този процес трае с часове след тренировката, имате ли представа защо се получава това??????
Благодаря предварително
14.04.10
18:05
казано от NE4ovek на 14.04.10, 18:02:
Здравейте, Колеги !!
Имам запитване към Вас - та отскоро забелязвам че след тренировка,в устната кухина ми се трупа сладка слюнка ,като този процес трае с часове след тренировката, имате ли представа защо се получава това??????Благодаря предварително
От някоя добавка?
14.04.10
18:14
казано от p17bull на 14.04.10, 18:05:
казано от NE4ovek на 14.04.10, 18:02:
Здравейте, Колеги !!
Имам запитване към Вас - та отскоро забелязвам че след тренировка,в устната кухина ми се трупа сладка слюнка ,като този процес трае с часове след тренировката, имате ли представа защо се получава това??????Благодаря предварително
От някоя добавка?
Едва ли, здравословен проблем или стрес...
от добавка не ми се вярва да е защото си пия едни и същи добавки от доста време, а и наи - интересното е че и на мои приятел му се получава същото.Чудя се дали някои от хормоните не е замесен нещо - може често претренирам ли нз
И на мен ми се е случвало и то на скоро даже. . .и аз се чудех, от какво е :/ Макар,че вече отшумя.
Мнението беше редактирано от mazster на 14.04.10 19:44.
14.04.10
19:52
казано от mazster на 14.04.10, 19:43:
И на мен ми се е случвало и то на скоро даже. . .и аз се чудех, от какво е :/ Макар,че вече отшумя.
Може да е моментен симптом, на обезводняване или преомора!
да пия purple wrath но не мисля че е от него,защото го пия от доста отдавна и досега не ми се е случвало.Може би трябва да прекратя тренировките за някои ден и да видим
14.04.10
22:02
казано от NE4ovek на 14.04.10, 21:55:
да пия purple wrath но не мисля че е от него,защото го пия от доста отдавна и досега не ми се е случвало.Може би трябва да прекратя тренировките за някои ден и да видим
Не съм сигурен, но май във форума беше писано за този продукт, че няколко часа след това остава сладникъв вкус в устата.
но интересното е че тея амино ги пия от доста време и точно последната 1 седмица след тренировка така ми се получава.За това мисля че не е от аминото.....
15.04.10
19:07
Помисли дали не си променил нещо друго в навиците си и в нещата които взимаш. Ако си вземал и още нещо и после си го спрял, може от това да е... вкуса пак да го имало но с съчетание с другото да не се усещал