ПРоблем ???

14.04.10
18:02

Здравейте, Колеги !!
Имам запитване към Вас - та отскоро забелязвам че след тренировка,в устната кухина ми се трупа сладка слюнка ,като този процес трае с часове след тренировката, имате ли представа защо се получава това??????

Благодаря предварително

ПИ

14.04.10
18:05

казано от NE4ovek на 14.04.10, 18:02:

Здравейте, Колеги !!
Имам запитване към Вас - та отскоро забелязвам че след тренировка,в устната кухина ми се трупа сладка слюнка ,като този процес трае с часове след тренировката, имате ли представа защо се получава това??????

Благодаря предварително

От някоя добавка?

GR

14.04.10
18:14

казано от p17bull на 14.04.10, 18:05:

казано от NE4ovek на 14.04.10, 18:02:

Здравейте, Колеги !!

Благодаря предварително

От някоя добавка?

Едва ли, здравословен проблем или стрес...

14.04.10
18:19

от добавка не ми се вярва да е защото си пия едни и същи добавки от доста време, а и наи - интересното е че и на мои приятел му се получава същото.Чудя се дали някои от хормоните не е замесен нещо - може често претренирам ли нз

14.04.10
18:59

някоя одбавка?пиеш ли пърпъл рат?

14.04.10
19:43

И на мен ми се е случвало и то на скоро даже. . .и аз се чудех, от какво е :/ Макар,че вече отшумя.

Мнението беше редактирано от mazster на 14.04.10 19:44.

GR

14.04.10
19:52

казано от mazster на 14.04.10, 19:43:

И на мен ми се е случвало и то на скоро даже. . .и аз се чудех, от какво е :/ Макар,че вече отшумя.

Може да е моментен симптом, на обезводняване или преомора!

14.04.10
21:55

да пия    purple wrath но не мисля че е от него,защото го пия от доста отдавна и досега не ми се е случвало.Може би трябва да прекратя тренировките за някои ден  и да видим

ПИ

14.04.10
22:02

казано от NE4ovek на 14.04.10, 21:55:

да пия    purple wrath но не мисля че е от него,защото го пия от доста отдавна и досега не ми се е случвало.Може би трябва да прекратя тренировките за някои ден  и да видим

Не съм сигурен, но май във форума беше писано за този продукт, че няколко часа след това остава сладникъв вкус в устата.

15.04.10
10:49

но интересното е че тея амино ги пия от доста време и точно последната 1 седмица след тренировка така ми се получава.За това мисля че не е от аминото.....

15.04.10
19:07

Помисли дали не си променил нещо друго в навиците си и в нещата които взимаш. Ако си вземал и още нещо и после си го спрял, може от това да е... вкуса пак да го имало но с съчетание с другото да не се усещал

16.04.10
20:41

При мен мисля,че се получаваше от степчетата,защото с тях си подслаждах изварата . . .от какта спрях го няма това нещо,за това го отдавам на тях .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1