31.03.10
11:42
Здравейте, аз съм Ели :) на 30 години.
Реших и аз да си направя дневник, който мисля да попълня подробно след празниците.
Тренирах около една година не особено сериозно, след това спрях за около 2-3 месца. Похапнах това онова и качих 7 кг. Бях 45 кг(които ми бяха малко) в момента съм 52 кг (които са ми много). Нямам идея колко са ми мазнините, тъй като няма къде да ги измеря.
Тренирам сериозно от 5 седмици, като тренировката ми е за цяло тяло два пъти седмично сряда и събота. От около три започнах да ходя и в понедленик като тренирам само корем и малко кардио.
Велоергмоетър 5 мин
Клек с дъмбели 3х20 ( с по 4 кг)
Преса за крака 3х20 (22 кг)
Тяга с прави крака 2х15 около 10 кг
Супер серии
Повдигане от лег 3х10 с 7 кг (повече не мога)
Скрипец пред гърди с широк хват 3х10 с 18 кг
Супер серии
Разгъване от лег с дъмбели 3х10 ( с по 3 кг гири)
Гръб тесен хват 3х10 с 18 кг
Супер серии
Сгъване за бицепс с лост 3х10 с 7 кг лост
Разгъване за трицепс 3х10 с 13 кг
Супер серии
Бицепс с дъмбел от седеж 3х10 ( с по 3 кг гири)
Трицепс машина 3х10 с 13 кг
Рамо с дъмбели 3х10 ( с по 3 кг гири)
Коремни преси и повдигане на крака от лежанка общо 108 бр
Тренировката за корем, която правя в понеделник е:
5-10 мин велоергометър или кростренажор
коремни преси 2х40
повдигане на крака от лежанка 3х10
странични коремни 3х10
преси за горни коремни мускули с машина 3х15 с 27 кг
повтарям всичко без страничните
След празниците ще започна диета и ще я опиша, ще се радвам на всякакви мнения :)
Весел Великден от мен
Темата беше редактирана от leticiq на 31.03.10 11:43.
За вчвера менюто беше ( за целия ден)
яйце, около 100 гр свинско пушено филе, една купа таратор, една филийка ръжен хляб, един шоколад, една ябълка, половин краставица
Тренировка чак в сряда
Как са разпределени часово :) и един шоколад голям , млечен или тъмен ?!? Толкова малко от “ценната” храна и цял шоколад :)
пробвала ли си пуешко пушено филе или пилешки медальон :) и “пиенето ” е добре да описваш :) Успех !!!
казано от anniNP на 07.04.10, 08:48:
Как са разпределени часово :) и един шоколад голям , млечен или тъмен ?!? Толкова малко от “ценната” храна и цял шоколад :)
пробвала ли си пуешко пушено филе или пилешки медальон :) и “пиенето ” е добре да описваш :) Успех !!!
Благодаря за коментара :) шоколада го язадох сутринта-закусих с него и кафето да се призная.
Днес менюто беше:
9 ч. кафе
в 12:30 една краставица, едно варено яйце, половин кофичка кисело мляко
в 19 ч. китайско - пиле със зеленчуци и малко ориз
в 21 ч. една средно голяма ябълка
за целия ден изпих около 2,5 л вода
Мнението беше редактирано от leticiq на 07.04.10 20:36.
07.04.10
21:39
Успех с дневника ;) С времето като се засили интереса към него ще бъдеш още по-амбицирана с тренировките и храненето, за да не “подведеш” хората, които го следят :) Направи ми впечатление, че имаш 4-5 упражнения за корем. Попринцип хубавия стегнат корем се постига почти единствено с правилно хранене и кардио,поради което лично аз (без да се ангажираш с мнението ми) бих те посъветвал да намалиш упражненията, просто защото няма никакъв смисъл от 300 повторения на тренировка (още повече че след време може да имаш проблеми с кръста).
П.П. Като цяло има много разбиращи жени в сайт-а и съм сигурен, че ще те насочат съвсем в правилната посока, така че ще си спестя някаква друга критика по тренировката ако имам :)
Мнението беше редактирано от Alexander Katzarski на 07.04.10 21:42.
Ще помоля да не ми спестявате нищо, приемам критики.
Относно програмата ми за корем си е лично моя измишльотина, този понеделник я пропуснах обаче. Другата ми я направи инстр.
много хора не закусват ... и това си е личен избор , не се яде на сила. Но ако ти не си от тях , закусвай по-рано , на закуска може да си позволяваш най-разнообразна храна.
Добър вечер :)
Днес пак не закусих :(, от както смениха времето се успивам и минавам с едно кафе.
Обяд в 13 ч. малко кисело мляко Активия, краставица, сирене, един банан
към 16 ч. още едно кафе, че ми беше заспало.
В 19 ч. тренировка:
Велоергмоетър 5 мин
Тяга с прави крака 2х15 около 10 кг
Супер серии
Повдигане от лег 3х10 с 7 кг
Супер серии
Разгъване от лег с дъмбели 3х10 ( с по 3 кг гири)
Супер серии
Супер серии
Трицепс машина 3х10 с 13 кг
Рамо с дъмбели 3х10 ( с по 3 кг гири)
Коремни преси 80
Преси на машина 3х20 с 32 кг
За целия ден изпих около 2,5 литра вода като 1,5 от тях изпих на тренировката с един л-карнитин.
Веднага се прибрах и вечерята:
Салата от маруля, краставица, кисело мляко, лук и малко сол
Сирене, едно яйце ( хич не ги обичам, но трябва да изям великденските), една филийка ръжен хляб и едно малко парче свинско филе.
След малко ще хапна една ябълка.
Благодаря за вниманието :)
За уикенда не съм попълвала, защото се изложих и то мноооогооо - торти, бира, паста :( пропадане. Утре започвам отначало :(
казано от leticiq на 11.04.10, 15:41:
За уикенда не съм попълвала, защото се изложих и то мноооогооо - торти, бира, паста :( пропадане. Утре започвам отначало :(
Здравей, ако искаш да постигнеш целите, които си си поставила не може всеки път да започваш от утре.На 1-2 седмици може да имаш по 1 ден в който да си хапваш каквото ти се поиска, но не и всеки ден.Разпредели си яденето да бъде на 4-5 приема за деня. Закуската е най-важното ядене не я пропускай, а кафе на гладно въобще не е добър избор, а и не е препоръчително за стомаха. Варианти за храненета може да видиш из дневниците.
Ако не си постоянна, няма как да постинеш желания резултат. Успех :)
казано от karpi на 11.04.10, 16:39:
Здравей, ако искаш да постигнеш целите, които си си поставила не може всеки път да започваш от утре.На 1-2 седмици може да имаш по 1 ден в който да си хапваш каквото ти се поиска, но не и всеки ден.Разпредели си яденето да бъде на 4-5 приема за деня. Закуската е най-важното ядене не я пропускай, а кафе на гладно въобще не е добър избор, а и не е препоръчително за стомаха. Варианти за храненета може да видиш из дневниците.
х2
Абсолютно съм съгласна. Не си поставяй срокове с начало и край.
Здравейте, днес беше някакъв тъп ден от към настроение, надявам се вашия да е бил по-добър.
Сутринта станах към 8 и закусих една малка питка ( колкото юмрук може би ) с извара. В 10ч. изпих една кутия сок Антиокс на Капи. На обяд хапнах пилешеко с ориз малка порция. в 19ч обичайната тренировка
Велоергмоетър 5 мин
Тяга с прави крака 3х15 около 10 кг
Супер серии
Повдигане от лег 3х10 с 7 кг (ами на тях си стоя и това е)
Супер серии
гърди на машина(висиш на нея) 3х10
Супер серии
Супер серии
Трицепс с гири 2кг 3х10
Рамо с дъмбели 2х10 ( с по 3 кг гири)
Коремни преси 80 без почивка този път
Преси на машина 3х20 с 28 кг намалих малко кг този път
За целия ден изпих около 3 литра вода като 1 от тях изпих на тренировката с един л-карнитин.
Вечерята: салата марули, с кислело мляко и малко зехтин, две яйца, 50 гр сирене, 5 маслини, една филийка черен хляб. Хляба беша особен руски черен хляб около 240 ккал за 100 гр
Мнението беше редактирано от leticiq на 13.04.10 08:58.
Здравейте, храната з аднес няма да я описвам нищо интересно. Вода 2 литра.
Тренировката е същата като в горния пост, на който му е интересно да чете
казано от karpi на 11.04.10, 16:39:
“Малко” не съм съгласен за кафето.
Благодаря за коментара, но защо всеки ми препоръчва да разпределям храната на 4-5-6?
Мисля, че не мога да ям толкова :(
Ами защото ако приемаш същото количество храна, но в три приема, а не 5-6-7, няма да можеш да усвоиш всичко.