Време е да Дебелеем..?

14.04.10
20:33

Здравейте хора ! Пред дилема съм.. до сега никога не съм пил гейнъри.Та сега съм решил да си взема гейнър.. за да кача повечко Кг писна ми да съм клечка.. в момента съм на 17 години 179см 60кг.
Та сега се чудя какво да пия за да качвам маса !? С Единствената цел съм да кача кг.. ии да се омъзня.. да взема да отпусна корем малко пък след това ще му мисля.. за оформяне.Просто искам
да бъда в нормален вид... за годините и ръста си..Искам да уточня че финансово.. не разполагам с много пари до към 70лв.. Ще ме удовлетвори..Извинявам се ако Повтарям темата.. Потърсих но не ми стана много ясно.

14.04.10
21:11

За 70 лева си вземи :
10 кг овес
5 кила пилешко/свинско

Добави към тях яйца, извара и ориз всеки ден и не 1, ами 3-4 кила ще качиш за месец ;)

15.04.10
04:05

казано от korpusito на 14.04.10, 21:11:

За 70 лева си вземи :
10 кг овес
5 кила пилешко/свинско

Добави към тях яйца, извара и ориз всеки ден и не 1, ами 3-4 кила ще качиш за месец ;)

x2

Ако целта ти е да качиш килограми - тренирай за това и яж като за това. Остави сплитовете за състезателите и гейнерите за хората с излишни пари.

15.04.10
11:34

korpusito - 14.04.2010, 23:11

За 70 лева си вземи :
  10 кг овес
  5 кила пилешко/свинско

Добави към тях яйца, извара и ориз всеки ден и не 1, ами 3-4 кила ще качиш за месец wink
х3

15.04.10
11:39

между другото и телешкото не е зле няма мн холесторол има достатъчно протеин и 4 гр. Креатин на теория е доста добър вариант

15.04.10
11:48

Телешкото е страхотен източник на протеин, само дето цената е малко висока....

15.04.10
11:59

казано от Aleksandar Marinov на 15.04.10, 11:48:

Само телешко и агнешко :)

@автора - питаш какво да пиеш, а не питаш какво да ядеш... Прочети внимателно раздела “Диети” за правилно хранене долу в зеленото каре.

15.04.10
12:04

Гледкам си аз на витрината Фантастико - студентски град - София - телешко 8 жълтици килото - викам айде отиде половината заплата и щще да има какво да се яде - доближавам се и отврат - кафеникаво по краищата и спаружено - ужас - и си представям как си го поднасят като стане почти негодно на витрината с готовите храни... на 17 години си - би трябвало да си близко до родителите си - питай бащата дали не знае някоя сгодна кланница и мама как се вари ориз и как се приготвя с бутчета яхнийки и такива по-блажни храници - отдели си по 1 час на ден за готвене вместо да кръстосваш улиците и с 70 лв - без да плащаш наеми, сметки ще си качиш доволно - айде и успх с мам и тати само бъди настоятелен и им покажи че искаш точно това... Успех
  По-здрави

15.04.10
14:51

казано от Aleksandar Marinov на 15.04.10, 11:48:

Пък и според мен телешко почти няма, пробутват ни говеждо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1