15.04.10
11:38
След като изпия този продукт,3 часа след последното хранене,имам страшни коремни болки,които продължават цял ден,дори и на другия ден понякога .. от 2 седмици пия този продук,но началото на тази седмица почнах да взимам по 2-3 дози,защото не усещам никакъв ефект като пия по една доза ... та дали болките в корема са ми заради този азотен бустер ?
15.04.10
11:41
Съветвам те да го спреш, щом ти причинява дискомфорт. Не е разумно да търпиш болки цял ден, чак и на другият ден, заради някакъв азотен буустър. Ако толкова държиш да го пиеш, не го приемай на гладно както сега, а примерно 30 -60 мин след храна.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.04.10 11:42.
15.04.10
11:57
така и мисля да направя :) по принцип,ако съм го пил 1 час или по-малко след последното ядене нямам никакви проблеми..
“на гладно” значи да не си ял 40-45 минути преди приемането на даден продукт,а не 3 часа.И аз не го усещах директно,но поне напомпването беше доволно :)
15.04.10
22:27
Хмм интересно и аз го пиех, но съм нямал такъв проблем....може би от време на време по-трудно заспивах и се яваваше леко главоболие, но това беше само първата седмица след тва всичко си беше ОК :)