17.03.05
22:43
хора аз съм доста нестандартна по принцип съм слаба 50 кила и съм висока 168 структурата ми е такава, че в краката никога не пълнея мн са м слаби. задника ми е малко голям а талията също 74 см ми е...на горе също съм слаба ... значи искам да ми кажете ефективни упражнения за корема и талията за стапянето на мазнините и стягането....желая следния ефект да стопя мазнините в корема и талията и да кача мукулна маса на краката .. някой ще ми даде ли някаква програмка... нека упражненията да могат да се правят в домашни условия защото тук където живея няма условия за жени... като цяло искам да стопя мазнините в корема и талията да стегна дупето и да кача 5кг в мускулна маса..надявам се някой да ми помогне .... :cry:
за стопяване на мазнини е добро (задьлжително според мен) бягането . с него можеш и да пооформиш краката и дупето и общо взето май ти решава проблема вече ако искаш по релефен корем-коремни преси(с тях няма да отслабнеш)
трябва ти и някаква добра диета с белтьк>вьглехидрати>мазнини
но ако не ядеш шоколади и др такива и бягаш през ден до изтощаване мисля че ще се получи
:)
Тичането е добра алтернатива, с него ще гориш мазнинки, но и малко мускулна маса за съжаление. Ти искаш най-трудното-да свалиш мазнинки и да качиш мускул(5 кг не са малко). За стягане на краката можеш да правиш и клекове на място, примерно 3 серии по 30 клякания, за корем-коремни преси, може и малко лицеви опори. Жалко че няма фитнес за жени в твоя град(откъде си м/у другото?), но ако има мъжки фитнес може да накараш твой приятел да идва с теб и да тренираш с леки тежести.
Успех!!!
абе една приятелка ми каза да си зема да пия е-карнитин преди тренировка ...някой ще ми каже ли за какво се пие ? и дали вреди несщо
19.03.05
13:23
http://www.bb-team.org/stuff/000098.php заповядай :wink: