Optimum nutrition 100 % whey protein gold standart

08.03.10
20:34

silabg.com/bg/176-OPTIMUM-NUTRITION-100-WHEY-PROTEIN-GOLD-STANDARD.html Та въпроса ми е следния: Защо тук пише този протеин да не се използва за отслабване. И грешка ли е като го пия след тренировка и съм в период на чистене ?

08.03.10
21:08

Протеинът е страхотен,къде пише че не може да го ползваш за чистене ?

08.03.10
21:56

казано от Fantaa на 08.03.10, 21:08:

Протеинът е страхотен,къде пише че не може да го ползваш за чистене ?

Страхотна му е само цента и маркетинга на ON.

08.03.10
22:06

казано от stoyanskiqq на 08.03.10, 20:34:

silabg.com/bg/176-OPTIMUM-NUTRITION-100-WHEY-PROTEIN-GOLD-STANDARD.html Та въпроса ми е следния: Защо тук пише този протеин да не се използва за отслабване. И грешка ли е като го пия след тренировка и съм в период на чистене ?

Написано е заради някои идиоти, които не правят разлика между протеин и fat burner.
Подходящ е за период на чистене.

09.03.10
07:18

Подходящ е за всякакъв хранителен режим.

09.03.10
07:20

Качеството съответства ли на цената ? Има ли нещо по-добро в тази ценова граница ?

13.04.10
20:31

Здравейте на Всички. От скоро започнах фитнес и се чудя удачно ли е след като до сега не съм приемал протеин да приемам този, който дискутирате тук - 100% Whey Protein на Optimum. Не искам много мускулна маса, защото играя редовно футбол и не бих искал да загубя от бързината си, ако ме разбирате. Просто искам малко да позаякна, да напрая релеф. Удачно ли е да приемам този протеин и колко пъти трябва да тренирам в седмицата. Достаъчни ли са 3 пъти ?//
Благодаря предварително : :

15.04.10
12:29

казано от Tsetsi на 13.04.10, 20:31:

Здравейте на Всички. От скоро започнах фитнес и се чудя удачно ли е след като до сега не съм приемал протеин да приемам този, който дискутирате тук - 100% Whey Protein на Optimum. Не искам много мускулна маса, защото играя редовно футбол и не бих искал да загубя от бързината си, ако ме разбирате. Просто искам малко да позаякна, да напрая релеф. Удачно ли е да приемам този протеин и колко пъти трябва да тренирам в седмицата. Достаъчни ли са 3 пъти ?//
Благодаря предварително : :

Да, удачно е.

Според мен, това си е най- обикновен протеин :) Дори ще си го поръчам и ще чистя с него... и ще разнообразя с вкус на банан малко...

15.04.10
14:47

Протеин си се пие целогодишно и то по много:)

02.10.10
09:04

Аз това което мога да кажа за този протеине е разтворимост 10 вкуст 10 аз го пиа с вкус mocha cappuccino абе вкуса е убииствен аз се пристрастих незнам колко струва  при вас но тук го зимам 46 евро за 2.273 грама и ивсички казват че като цена и качество е супер.Взимал сьм и други марки но не се разтварят правят пиана геден вкус.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1