30.03.09
16:27
Здравейте от един месец тренирам в залата за стягане и влизане в форма преди това имам 6-7 месеца стаж в залата но спрях за близо година и сега наново..... Искам да ви попитам какви добавки да взимам за 3 месеца искам да качя максимално количество мускулна маса за 200 лева на месец. Давайте всякакви предложения. П.П Аз си мислех за animal pump да го комбинирам с добър протеин и добър креатин за тази сума но не разбирам изобщо в тази насока моля даваите предложения. 180 висок съм 65 килограма на почти 18 години (без 3 месеца)
30.03.09
19:31
Не ползвам добавки и нямам личен опит в сферата .. само ще ти кажа, че мнението ми е , че най-добре сам си избери от кое по колко .. не тия пак-ове , пъмп-ове и други ... основното си е протеин ,натам креатин,глутамин нека да кажат хората с опит ;) .. ии не забравяй яденето ;)
Яденето ми е 80%-та от цялата работа аз знам но искам да ме насочят обективните и опитни хора
Не се хвърлия на пъмп поне не в началото. Щом си начинаещ добавките са ти следните - задължително протеин. Ако е само един то нека да бъде суроватъчен. Ако имаш възможност си вземи и протеинова матрица за през деня или вечер преди лягане. Следващата ти добавка е креатин - основен продукт за качване на мускули. От тук нататък може да добавиш или едни аминокиселини или едни витамини - нека не са най-силните. Средносилни спортни витамини са ти ок.
Имай предвид че след като си начинаещ дори с базов цикъл креатин + протеин ще имаш добри резултати. Запази другите добавки за по-нататък когато наистина ще имаш нужда нещо да ти бутне едно рамо :)
Дерзай!
Благодаря много сега само ако не съм много нахален ако можете да ми кажете добри продукти които са изпитани и не са фалшиви (като някои протеини 30% протеини и 70 %-та захари....)
Syntrax, Optimum, NOW, Universal, Scivation са все хубави марки - разгледай коментарите за техните продукти и съм сигурен че ще останеш доволен :)
11.04.10
14:02
Здравейте искам да се допитам до вас тренирам от месец и половина искам ако може някои да ми каже как да тренирам искам да сваля корема и да го стегна но не искам и да отслабвам а да трупам мускилна маса и да раста та въпроса ми е може ли да ми препоръчате добавки хранителен режим и програма !!!за да бъда по ясен просто искам да си махна сланинките по коремчето на 20 години съм 173 см 78 кг !!!просто проблема ми е е че като хапжам жсияко ми се лепи по корема и ханша!!!благодаря предварително
16.04.10
08:35
Добър ден, тренирам бокс 2 пъти седмично(понеделник и петък) и 2 пъти седмично ходя на плуване(вторник и четвъртък). Работя и работата изиксва от мен почти цял ден да съм на крак и на края на седмицата след работата, тренировки и плуването умората е доста голяма.Като се има предвид, че събота или неделя, или ритам или ходя да тичам, бих искал да попитам какво бихте ми препоръчали за възстановяване и сила? Благодаря преварително.
16.04.10
10:10
Аз бих ти предложил някой геинар примерно на scitec-jumbo е доста добар.Другата възможност е да си вземеш някой хубав протеин с BCAA’s и креатин ще ти свърши доста добра работа.Говоря за Punch
Мнението беше редактирано от KuK0_0 FiTneSa на 16.04.10 10:12.
И аз съм начинаещ и имам нужда от помощ при избор на хранителни добавки.
178 см съм висок, 65 килограма. От 5 месеца ходя по 4 пъти в седмицата на фитнес. Бърз метаболизъм. От това което изчетах до сега по форуми се двоумя между 2 хранителни добавки: Гейнер и Протеин с повече въглехидрати. Кое е по подходящо? И трябва ли да взимам още нещо допълнително (Амино, Креатин...), заедно с Гейнера или Протеина. И също за цените горе долу колко струват и кое е по евтино Гейнера или Протеина. Мерси!
17.04.10
14:33
cheetah-с какви финанси разполагаш?
18.04.10
20:22
освен витамини и малко амино.. не виждам за кво да ти стигнат .... или ако ти стигнат то за колко дена ще е ..
Взех си Гейнер 1.3 кг. Sports Nutrition 3000 The Weight Gain Formula. Продавача ми каза да взимам преди и след тренировка и в дните на почивка по веднъж, 150 грама в 450 милилитра вода или мляко. 40 лева е американско производство. Става ли?
Ето го http://www.naturebesteurope.com/?print=16&iso=en , само че шоколадче :D
19.04.10
18:38
cheetah, следващият път си го купи протеина от сайта на вносителите,ще ти излезе по-евтино,че в момента им тече промоция -20%
и ще си го купиш за 32 лева, ето ти линка
http://www.pro-fit.bg/index.php?p=product&i=74&s=0&c=1&v=2&pg=2&g=1
аз бих ти препоръчал на същата марка ето този гейнър :
http://www.pro-fit.bg/index.php?p=product&i=64&s=0&c=1&v=2&pg=1&g=1
Благодаря ти Коце :D Ще изпия тоя, пък натам ще видим дали ще продължа с него или ще го сменям.
20.04.10
14:32
Никакъв проблем братле,ако ти трябва съвет питай насреща съм!
Здравейте,
Имам няколко въпроса по темата за хранителните добавки.Аз тренирам от приблизително 7 месеца като правя по 4 тренировки седмично.До преди да си закупя хранителни добавки ефекта от тренировката беше почти нулев (като въобще не преувеличавам).Сега след като си купих гейнер,креатин монохидрат и амино киселини след само 2 седмици употреба започвам да виждам значителен ефект от тренировките.
Въпросите ми са два:
1.Знам,че е добра комбинация да се взима гейнер с креатин но не знам дали е подходяща употребата и на амино киселини към тези два продукта или това би могло да доведе до някъкви евентуални здравословни проблеми?
2.четох,че е нужна почивка след продължителния прием на креатин,с цел организма да не свиква с него но не разбрах след колко време прием колко време почивка е нужна,бихте ли ми казали?
Това което се опитвам да постигна чрез тренировки е покачване на масата с около 5 до 10 кг. и в същото време релеф (на релефа държа много!).Аз съм 21 годишен с ръст от 184 см. и тегло от 75 кг.
Благодаря предварително за оказаната помощт.
п.с. Комплименти за създателите на сайта,наистина много удобен,полезен и пълен на съдаржание.