Протеините на Оптимум - къде?

17.03.05
19:03

Хранителните добавки са ми малко “тъмна Индия”. От мненията във форума забелязвам, че най-предпочитаните протеини са на Оптимум. Къде в София може да се намерят (ако знаете някъде из центъра, да не обикалям целия град) или ако има чрез поръчка от интернет? И като последен въпрос кой модел ще ми препоръчате от гамата на Оптимум и колко горе-долу му е цената? От сега уточнявам, че предпочитам чист протеин, а не гейнер. Мисля, че получавам достатъчно въглехидрати от храната си.

17.03.05
19:09

абе виж сега мисля че на optimum има в студентски град,бл 61.то е магазин за хранителни добавки,но не знам точно какви продукти има там.аз си взех креатин на optimum

17.03.05
22:47

Евлоги Георгиев Но:83 е магазина им.

909 ге суроватъчен струва 54
2237 гр - 119
4557 гр - 219 лв

ON’s 100% WHEY Protein. 81% суроватъчен. Бих казал протеин с доста добри показатели ако можеш да си го позволиш.

MI

18.03.05
18:26

Правилно си се спрял на оптимум , 100% уей е най-добрия протеин в съотношение цена -качество,но качеството е изклучително високо.
по-здрави

18.03.05
20:04

Мерси за информацията. Само да преповеря пак, в дните с тренировка каква е дозировката? Аз съм 65 кг.

GO

18.03.05
23:29

Мусаши да не е лош като съотношение цена/качество 1 кг  85% сурватъчен за 42 лв ?

19.03.05
00:15

Качеството на Musashi е може би най-съмнително от всяко друго.
Я пробвай да напишеш Musashi в Google да видиш какво ще ти изкара - нищо, с изключение на техния личен сайт. Кой знае нещо за тях, кой ги ползва?? Каква е изобщо тая фирма?? Работят от 15 години и имат един единствен международен дистрибутор  :shock:
Та тия дори в АМЕРИКА нямат магазини, които да ги продават хахах!!!
Я виж като напишеш Optimum nutrition в Google колко магазини, оферти, статии, списания ще ти изкара - международна известност и признание.
Сори ама аз на Мусаши не бих им близнал дори никой от продуктите  на тия обидно високи цени.

19.03.05
00:25

И аз съм за Оптимум!
по-здрави

19.03.05
00:57

Хубави са им само фланелките! :D Тъкмо си купих една и на срещата в неделя ако идвам ще дойда с нея!!!!! 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1