16.04.10
18:39
Тренировката по Самбо ми е до 20:30 и по това време пия Протеин но мисля да добава някакъв бърз въглехидрат но въпроса ми е:
По време на тренировката много се потя :) .
Мсля да пия Протеин + банан/мед/карб. на прах-1бр,/30гр./30гр.
Дали ще омазня ако приемам толкова късно бързи въглехидрати ?И дали имам нужда от протеин + карб. след тази тренировка ?
Благодаря
казано от k1r1I на 16.04.10, 18:39:
Тренировката по Самбо ми е до 20:30 и по това време пия Протеин но мисля да добава някакъв бърз въглехидрат но въпроса ми е:
По време на тренировката много се потя :) .
Мсля да пия Протеин + банан/мед/карб. на прах-1бр,/30гр./30гр.
Дали ще омазня ако приемам толкова късно бързи въглехидрати ?И дали имам нужда от протеин + карб. след тази тренировка ?Благодаря
Я, аз точно се връщам от тренировка с борба и честно казано, това което си го написал ми се вижда добра основа, примерно като за преди да се изкъпеш. После си трябва по-сериозна храна според мен, аз поне докато не изям максималното което мога да погълна не се чувствам сит след борба. Яко тъпкане си трябва след такива тренировки. И не се омазнявам, то като си тренираш както трябва няма как.
Мисля протеин + карб след трен и псоле 1 до 1:30ч. след трен пилешко + слата/спагети .Значи викаш няма страшно да си хапвам малко бързи карб. след Самбото вечер ?