Въпрос за креатина след спирането му...

17.04.10
01:56

Здр. преди няколко дни си взех креатин DYMATIZE monohydrate. Сега съм още на зараждащия етап и го комбинирам с протеин. Въпросът ми е следният... след спирането на креатина ще има ли спад в мускулите ,защото няма да задържам водата? Един приятел ме изплаши ,че след спирането тялото ми ще “увисне” и разликата ще е голяма от преди. Има ли нещо вярно в това ,като се има в предвид ,че ще си тренирам ,както си му е реда.... Мерси предварително

17.04.10
13:53

за овисването няма да стане но ще изпикаеш водата която си задържал,но като го спреш ще смъкнеш някое Кило ,силата щи падне поне с -5кг и за друго в момента несе сещам,пйго 45дена и 2/3седмици почивка и после пак го почни и несе притеснявай за нищо!!!Успех ;):)

Мнението беше редактирано от Braqn на 17.04.10 13:55.

17.04.10
14:07

А ако си беше взел Фосфат креатин нямаше да изпика вода или нещо да смъкне сила итн нали ?

17.04.10
14:30

казано от NeverBeckDown на 17.04.10, 14:07:

А ако си беше взел Фосфат креатин нямаше да изпика вода или нещо да смъкне сила итн нали ?

немога да кажа на 100% понеже несъм пробвал :)

17.04.10
14:38

казано от Braqn на 17.04.10, 14:30:

казано от NeverBeckDown на 17.04.10, 14:07:

немога да кажа на 100% понеже несъм пробвал :)

Все пак ? какво мислиш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1