"Хоро се вие, извива" 2010

15.04.10
20:56

Четвърти Национален Фестивал за народни хора „Хоро се вие, извива” ще се проведе в зала Христо Ботев (в Студентски град), София от 10 часа на 17.04.2010 г.
                                                      Вход - свободен.
Доколкото подразбрах ще се разделят съставите на 2 групи - сутринта ще са малките състави, а следобед (след 15 часа) - големите.
Ето едно клипче от миналогодишното представяне на Фолклорика:
http://www.horo.bg/index.php?show=material&materialid=1329&menunode=9
Тази година се очертава още по-блестящо представяне, а и останалите състави са не по-малко надъхани.
Заповядайте, преживяването наистина си струва и е някак си толкова Българско!

GR

15.04.10
22:21

казано от mitaka101 на 15.04.10, 20:56:

Четвърти Национален Фестивал за народни хора „Хоро се вие, извива” ще се проведе в зала Христо Ботев (в Студентски град), София от 10 часа на 17.04.2010 г.
                                                      Вход - свободен.
Доколкото подразбрах ще се разделят съставите на 2 групи - сутринта ще са малките състави, а следобед (след 15 часа) - големите.
Ето едно клипче от миналогодишното представяне на Фолклорика:
http://www.horo.bg/index.php?show=material&materialid=1329&menunode=9
Тази година се очертава още по-блестящо представяне, а и останалите състави са не по-малко надъхани.
Заповядайте, преживяването наистина си струва и е някак си толкова Българско!

Интересно е да се види, но засъжеление аз няма да имам тази възможност, дори и да не съм някакъв любител на Флоклора :)

17.04.10
19:55

Фолклорика пак сме НОМЕР ЕДНО!
Тия дни ще качат клипчета в ю-тубето и за който не бяха в залата.

17.04.10
20:17

казано от mitaka101 на 17.04.10, 19:55:

Фолклорика пак сме НОМЕР ЕДНО!
Тия дни ще качат клипчета в ю-тубето и за който не бяха в залата.

Мммда, 130 души няма как да не са. И добре играха. Поздравления, де.

18.04.10
09:33

Миналата година бяха 180 души и не станаха първи, въпреки, че музиката беше по-добра, а хореографията не по-лоша.

18.04.10
14:24

Имам предвид 130 души, които играят в почти пълен синхрон. Личеше си, че са репетирали доста и бяха доста добре подбрани откъм визия, като войничета еднакви. За миналата година нямам лични впечатления, но 130 души са си предостатъчно.
Иначе и “От извора” бяха голяма и хубава група.

А за малките групи - най - атрактивни бяха танцьорите от Сандански. Голямо шоу направиха.

21.04.10
21:07

Ето тук са качени клипчета на изпълненията на големите групи - “Хоро се вие, извива - 2010”:

http://www.folklorika.com/forum/viewforum.php?f=10

Приятно гледане!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1