Опит с хлябът на “Нилана Мюнхен” (истински или фалшив)

18.04.10
07:16

Здравейте, направих опита с потапянето на хляба във вода. На етикета пишеше ръжено-пшенично брашно.Ьлябът също така е и доста мек. Според вас дали хляба е качествен, дали е боядисан и дали наистина е ръжен. Ето и резултатите. От ляво е резултатът след 5 часа престоял във вода и след това изваден, а от дясно е току що изваден от хладилника и току що налята вода от чешмата.

18.04.10
08:05

Няма български пълнозърнест хляб!Всичко е боя.Най-добре си го прави сам,за да си сигурен какво ядеш.Има един вносен в Билла и Фантастико,не се сещам името,той е истински,но гледай датата на годност,че не се купува много,скъп е.

18.04.10
10:05

казано от Julius на 18.04.10, 07:16:

Здравейте, направих опита с потапянето на хляба във вода. На етикета пишеше ръжено-пшенично брашно.Ьлябът също така е и доста мек. Според вас дали хляба е качествен, дали е боядисан и дали наистина е ръжен. Ето и резултатите. От ляво е резултатът след 5 часа престоял във вода и след това изваден, а от дясно е току що изваден от хладилника и току що налята вода от чешмата.

Без да се заяждам, но не мисля, че този опит говори нещо конкретно за качествата на хляба? Защо не се свържеш с представител на фирмата производител и да ги помолиш да ти обяснят какво означава това.

Не мисля, че щом хляба оцветява водата значи, че не е ръжен. Дори да е ръжен - не пречи да има подобрители и оцветители.
Едното не е твърда гаранция за другото...

ПС Просто разсъждавам логично... не ми е цел да се заяждам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1