Анорексик?

17.04.10
23:25

Трябва ми голяма помощ,един приятел май има голям проблем,няма интернет за това ще пиша вместо него.Със сигурност му трябва покачване на теглото
Височина 168
Тегло 48
Ханш 70
Талия 65
Бедро 42
Врат 34
Китка 15.5
Предмишница 23
Пръсец 31
Бицепс 28
Трябва му спешна програма.Изчислих процента му мазнини,който е 1.03% което на мен ми се струва ужасно!

BI

18.04.10
06:47

казано от rozovka на 17.04.10, 23:25:

Трябва ми голяма помощ,един приятел май има голям проблем,няма интернет за това ще пиша вместо него.Със сигурност му трябва покачване на теглото
Височина 168
Тегло 48
Ханш 70
Талия 65
Бедро 42
Врат 34
Китка 15.5
Предмишница 23
Пръсец 31
Бицепс 28
Трябва му спешна програма.Изчислих процента му мазнини,който е 1.03% което на мен ми се струва ужасно!

олизАнорексик не ама...е слабичък.
Как така има 1.03 % мазнини ? Дали щеше да уживее с такъв процент ?
Ядене на 2-3 часа——месни продукти /млечни/яйца или в краен случай растения с повечко белтък като боб и леща. Тези да присъстват във всяко хранене. Въглехидратите му трябва да са много и качествени заради МЕГА бързия му метаболизъм : ориз,овесени ядки,хляб,спагети,бобови и плодове. В негов плюс ще е ако добави мазнини като ядки,маслини.

АН

18.04.10
06:54

xX

18.04.10
07:53

При неговия случай му кажи следното:По много от всичко през 3 часа-това е формулата-явно е с адски бърз метаболизъм.
Нека все пак да наблегне-месце,яйца,картофи,овесени ядки,макарони,спагети,бобови култури,маслини,ядки.
При него поне не е проблем да си позволява и сладко...
ПРЕЗ 3-4 часа да има по едно ядене!

18.04.10
08:08

Боже той неможе да яде много много.Картофите пържени или варени?А месото какво да е?Ммм и ако яде тези работи през 3 часа ще успее ли да качи до 60 поне или трябва допълнителен режим на хранене?

18.04.10
08:15

ей стига с тези пържени и малките деца знаят ,че са вредни =) меса,колкото искаш...

Твоя пич е софианец, който иска да иде на морето. Сипва 3-4 литра бензин и...някъде по пътя му изгасва колата. Всичко, което трябва да направи е да сипе поне толкова, колкото колата ще изгори, за да стигне до морето. Каква музика ще слуша в нея, дали ще плати горивото с банкноти от 5лв или от 10лв, дали ще си закопчае колана или само ще го преметне заради КАТаджиите - това са второстепенни неща, от които не зависи крайната цел.
Ако пуска климатика ще му трябва повече гориво, защото той покачва разхода.
Да се върнем на твоя пич: трябва да се храни достатъчно, за да качи килограмите. Глупаво е да се впускате в ненужни подробности като с лявата или дясната ръка да държи вилицата и т.н. Климатикът е неговия случай е тренирането - ако тренира - харчи повече калории - трябва да яде още повече.
Другото е ясно - програми за начинаещ, да преобладава качествената храна и адекватна почивка. Добре е да разпредели храненията на горе-долу равни интервали, не защото Воинската диета (един път на ден яко ядене) не работи, а защото нито може да яде толкова много, нито има къде да го побере.
А анорексията, СПИН, хепатит С и т.н. са внушения, които няма много много да му помогнат, тъй че не ги мислете тези неща, а действайте!
Още нещо: има и добавки за апетит, но моето мнение е да не го учите всичко да става с добавка, а да може и сам на направи нещо, което е от особена необходимост. Иначе утре ще почне да пие и пуши трева, защото не може да си направи настроение, да вмърка, за да издържа, виагра... и накрая ще се окаже, че само е минал през живота като зомби.
Програми има бол, да започне постепено да добавя хранения и повече ядене към всяко и няма проблем :)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 18.04.10 08:34.

AZ

18.04.10
09:31

казано от rozovka на 17.04.10, 23:25:

Изчислих процента му мазнини,който е 1.03% което на мен ми се струва ужасно!

Ако процентът е под 3,то досега вече да не е между живите,така че...
В гохард.орг имаше снимка на човек с 3 % мазнини,но не мога да я намеря.

18.04.10
11:39

Ами изчислих го толква,незнам ако някой друг може да го сметне... на мен ми излиза толква ... Някой може ли да ми даде примерна програма?

18.04.10
12:17

казано от rozovka на 18.04.10, 11:39:

Ами изчислих го толква,незнам ако някой друг може да го сметне... на мен ми излиза толква ... Някой може ли да ми даде примерна програма?

Процентите телесни мазнини не се пресмятат, ами се измерват със специален уред!

На твоя човек му кажи да яде ОТ ВСИЧКО ПО МНОГООО!

Употребата на гейнър също ще е в плюс!

За сега не му е нужна програма, да набляга на базови упражнения!

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 18.04.10 12:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1