18.04.10
09:37
Искам да знам някой ползвал ли го е,като продукт дали е читав и дали си струва?
http://www.nutrion-bg.com/view.php?action=view&id=278
казано от Стоянчо на 18.04.10, 10:39:
Слаби са. Трябва да изпиваш доста големи количества на ден.
Какво трябва да разбирам под големи?Според описанието,на ден ми трябват 9-10 таблетки,там пише,че на 10кг отговаря 1 таблетка.
Дозата ти е около 10-15 хапчета.Минимума е да ги пиеш всеки ден сутрин и след тренорвка,което си е доста сериозно количество хапчета.Чисто физически ще ти писне. :)
Хранителни стойности: за 10 таблетки
ВСАА 1.60г
Глутамин 3.60г
Под слаби имам предвид, че за 10 таблетки получваш много малко...
Търси си аминоиселини, при които 1 таблетка да е 2 грама. А най-добре амини на прах - Purple wraath.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.04.10 11:20.
Ясно.
Благодарности и на двамата за инфото.Дали мога да попитам какво бихте ми препоръчали,което да е подобно отношение на цена към количество и да е рентабилно?
Мнението беше редактирано от termonaft на 18.04.10 11:27.
казано от Стоянчо на 18.04.10, 11:19:
Хранителни стойности: за 10 таблетки
ВСАА 1.60г
Глутамин 3.60гПод слаби имам предвид, че за 10 таблетки получваш много малко...
Търси си аминоиселини, при които 1 таблетка да е 2 грама. А най-добре амини на прах - Purple wraath.
Поразгледах из нета и останових,че Purple wraath ми излиза по-скъпо от колкото мога да си позволя сега,но мисля,че намерих 2 подобни на по-устройваща ме цена -
1- muskulibg.com/e-shop-mainmenu-175?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=224&category_id=1&vmcchk=1
2- http://power-beauty.com/index.php/ult-muscle-juice-2.html
Мнението беше редактирано от termonaft на 18.04.10 11:59.
Първото е протеин, второто е гейнер. И двете не са аминокиселини. Купи си протеина (първото).
казано от Стоянчо на 18.04.10, 12:25:
Първото е протеин, второто е гейнер. И двете не са аминокиселини. Купи си протеина (първото).
Подозирах,че съм ги оплескал нещата:D
Много ти благодаря,че помогна :)))
Последен глупав въпрос! :D
Това струва ли си?
muskulibg.com/e-shop-mainmenu-175?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=59&category_id=1
silabg.com/bg/6765-SYNTRAX-Whey-Shake-2270g.html
Това е малко по скъпия варинят,като вкус е уникално.Лошото е че е 71 дози.
silabg.com/bg/2925-NUTRA-FORCE-Whey-Blend.html
Този продукт има 80 дози и е малко по-евтин.Лошото е че може вече да е изчерпан на тази цена,а и силата на вкуса не най-добрата му страна,но е на по ниска цена.
Ако искаш само аминота виш това:
silabg.com/bg/3984-PRIMAFORCE-BCAA-POWDER-500-grams.html
Мнението беше редактирано от Biad__ на 19.04.10 15:22.