22.11.09
14:01
Здравейте, изчетох доста теми свързани с креатините, но няма много писано за креатините PEAK.Харесах 4 модела креатини и ви моля да ми кажете към кои от тях да се насоча :)
Креатините са:
healthstore.bg/NOW-Foods/Креатин/Creatine-Monohydrate-Прах-600-г.html
http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?cPath=39_76&products_id=188
http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?cPath=39_77&products_id=265
http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?cPath=39_78&products_id=285
Тренирам от около 2 седмици всеки ден без Неделя :) Висок съм 180 и тежа 68 кг. Нямам никаква сила и това ме дразни много, дори на малките тежести се опъвам.Не гоня кой знае какво, но поне да стана 75 килограма и да добия някаква сила и релеф, че съм като мекотело.. а също така мога да събера максимум 58 кинта не повече, кризата направо ме изяде.
22.11.09
15:13
здравеи хм мисля че започваш много от рано с креатина първо потренираи така без нищо и ще имаш резултати със сигурност като начинаещ сега обърни внимание на техниката и намали тренировките много време си в залата :) а креатина мн ясно 4е колкото по скъп толкова по добре :) успех
“Тренирам от около 2 седмици всеки ден без Неделя”
1.Лудост е да тренираш ВСЕКИ ден.
2.Направи си хранителент режим.
3.Добавки НЕ ти трябват за момента.
22.11.09
17:54
Прочети малко за предимствата на креатиновата матрица, особено пред монохидрата:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218/
healthstore.bg/Controlled-Labs/Креатинови-Матрици/Green-MAGnitude-835-г-Зелена-Ябълка.html?keyword=green+mag
Това стига за 80 дни.
Успех!
щом помпиш от 2 седмици изчакай още поне 2 месеца ! Блъскай яко и виж какъв ефект ще има, защото в началото ще имаш осезаем напредък. Като достигнеш в застой тогава прибави нещо към уравнението ... примерно креатин. Взимай на NOW няма да сбъркаш, но пробвай с малка раазфасофка. Ако ти действа монохидрата супер. Ако не... пробвай с някаква матрица. Действието на добавката ще усетиш след най-малко седмица от използването
успех
23.11.09
20:02
Мерси, имам още 2 въпроса, защо да чакам 2 месеца :О ии може ли да се пие цреатин от човек който страда от гастрит
Принципно може. Понякога обаче дори и нямаш гастрит креатина може да ти дразни стомаха. Най-лесния вариант е да пробваш и да видиш как ще ти действа :)
Всички ти казват да изчакаш, защото и без креатин и добавки в момента ще имаш видими резултати за кратко време. С времето все по-малък ще е ефекта и тогава идва ред на добавките. Малко по-малко от леки към по хардкор добавки и така докъдето ти стигнат желанието и финансовите възможности :)
23.11.09
22:12
Интересно, благодаря ти.На мен лично ми става много смешно при описанието на креатина, на всеки продукт пише че е наи добрия на пазара и наи - ефикасният и пише само някакви имена на добавки.Според мен хората гледат марката и написаното зад цветното етикетче на кутията.Искам да опитам този на NOW, но странно е , че не прочетох никъде мнения за този монохидрат на PEAK. Дори не зная дали са им качествени продуктите
Ама ти не се отказваш от тоя креатин та креатин - най-накрая вземи си да ти мине мерака и да престанеш да питаш едно и също,
Няма да намериш нищо за PEAK понеже марката е посредствена.
Успех в търсенето !
казано от Frei - Social - Nacional на 23.11.09, 22:12:
Интересно, благодаря ти.На мен лично ми става много смешно при описанието на креатина, на всеки продукт пише че е наи добрия на пазара и наи - ефикасният и пише само някакви имена на добавки.Според мен хората гледат марката и написаното зад цветното етикетче на кутията.Искам да опитам този на NOW, но странно е , че не прочетох никъде мнения за този монохидрат на PEAK. Дори не зная дали са им качествени продуктите
а коя марка според теб би сложила на етикетяа си “нашия продукт не е добър”? NOW са качествени взимай тях
казано от tonu на 23.11.09, 22:57:
Ама ти не се отказваш от тоя креатин та креатин - най-накрая вземи си да ти мине мерака и да престанеш да питаш едно и също,
Няма да намериш нищо за PEAK понеже марката е посредствена.
Успех в търсенето !
Защо мислиш, че PEAK е посредствена марка? Точно напротив, все пак няма да ги хваля тук, че ще го приемете за спам :-)