Ъпдате

15.04.10
12:26

Здравейте,

Имам запитване тренирам -+ от година през която сам зима протеини , амино , и дори доскоро пих гайнер ,който си свърши работата но е на привършване ... та въпросит са ми следните
1. след като сам пил 1 гайнер мога л иса да допия имам остатък от др. гайнер колкото за 2 седмици дози криво ляво ще има ли проблем ?
2. искам да си зема добавка която да ми помогне 1 вид да се отпуша защото от известно време съм в застой ? обмислях варианти като креатин (грин магнитуд на контролед лабс ) или азотен бустер четох какви ли не мнения и теми и не сам сигурен кой прав кой не затова ако има някой който е минал през този етап ако може да ми каже какво е направил и какъв е бил ефекта ;)

мерси предварително

16.04.10
13:42

Никой не е бил в моето положение :О ?!

Вероятно не те разбират какво искаш да кажеш.

16.04.10
16:32

1. Проблем няма. Все едно да питаш сутринта ядох овес, за обяд може ли да ям ориз...
2. Кажи малко за себе си. Години и стаж най-малкото. На първо четене - рано ти е за креатин, камо ли за азотен бустер. Имам чувството, че не знаеш какво представлява гейнъра, което означава, че тези добавки просто би ги похабил.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 16.04.10 16:35.

18.04.10
11:57

еми стаж в залата имам около година висок съм 1.80 71кг съм тренирам всеки ден последния месец имах проблем с китката и бях намалил тренировките но се пооправих и др нз какво мога да кажа като полезна информация просто нз за да продалжа развитието си какво да направя а съм в чужбина и няма с кого да се посаветвам за това се обарнах към форума и така а за добавки каквото съм прочел по форуми зн досега сам зимал само протеин и гайнер на оптимум като сам комбинирал с глутамин

18.04.10
12:28

Ами можеш да вземеш някакъв креатин - кре алкалин, етил естер, има и други форми, но тези ще ти свършат работа (по-евтини варианти от креатинова матрица, от които също би имал резултат). От буустер нямаш нужда. Комбинирай с протеин и друго не ти трябва.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 18.04.10 12:29.

18.04.10
14:12

последно да попитам има ли креатин който да ми препорачате аз се насочих към грин магнитюд на контролед лабс?

18.04.10
14:56

казано от Martin Tomov на 18.04.10, 12:28:

кре алкалин, етил естер

19.04.10
11:32

creatine ethyl ester на коя фирма ще ми препоръчаш и как да го приемам грамаж/период ? и мерси мн за помоща !
п.с. да го комбинирам ли с някакъв протеин или да го приемам само него ? пак мерси предварително ;)

Мнението беше редактирано от onias4uka на 19.04.10 11:37.

19.04.10
14:13

Имам чувството, че не четеш какво ти пиша. Горе съм казал да комбинираш с протеин, може да е с какъвто си пил досега. Относно марката на етил естера - Примафорс - CEE.Тук във форума има доста теми за него, най-изгодният е мисля. Малко е неприятен на вкус, но все пак на прах е по-добрият вариант отколкото на капсули за мен.

20.04.10
08:31

пак мерси но уви от където искам да го поръчам няма примафорс и за това съм се спрял на alexis labs cee ако има др по добър вариант все още не съм поръчал ще се радвам да ме поправиш :)

20.04.10
11:21

Ами аз лично нямам впечатления от този, който си избрал, но не би трябвало да има разлика. Можеш да го вземеш спокойно.

20.04.10
17:57

Добре благодаря много за помоща при избора поръчвам гореспоменатя креатин и ще го съчетая с оставащия гейнер да не е фира :) пак да кажа мн мерси за помоща и със здраве !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1