15.04.10
13:25
Здравейте ,
Тази седмица реших да ходя на фитнес и да се стегна малко .. за лятото . Така почнах да ходя , но искам да напрая мускули по-бързо и смятам да си взема протеини. Някой от моите приятели ми казват “Няма смисъл да си взимаш протеини,безмислено е ” други ми казват “Вземи си протеини помагат!!!” и аз съвсем се обарках и затова се обрашам към вас . Така моя въпрос е има ли полза от протеините или няма ???
По-добре недей.... Протеина е сравнително евтин, но опасен вид стероид. Използва се в големи количества от порефесионалисти и много напреднали. В твоя случай може да доведе до редица сериозни и необратими последствия - чернодробни проблеми, нервни прблеми, импотентност (по-рядко срещано). Прави са тези които те съветват без него - явно са в час и по-добре ги послушай, а тези които ти казват, че помага не ти мислят доброто. Попитай личния си лекар относно този медикамент - протеина, ще видиш, че и той ще потвърди, че се използва само за моменто “напомпване”, а след това ставаш “торба”. Внимавай много и успех. Ааа и още нещо, което е много важно! Протеин не се закупува от магазин ! Той е забранен за масова употрба и се предписва само от лекуващ лекар ! Не си играй с далавери на черно!
15.04.10
14:26
Musho тия работи дет си ги писал са пални простоий говорим за протеини, а не за стероиди и разни такижа работи(метани,стромби,андропени и др.)Аз лично сам взимал протин на 1 романсак фирма за 28лв.имаше ефект но го спрях и ракатами падна от 39см. на 37,5 нз защо.Няма лошо да взима протеини просто внимаваи какви саставки има гледаи по специално за аспартам това е има мн хубави протеини зависи с какви финаси разполагаш хубаво е да си вземеш и аминокиселини.А най-добрее е да си го получаваш от храната.Ти си знаеш ти си решаваш ,но тези простиии протеините били стероиди...
казано от KuK0_0 FiTneSa на 15.04.10, 14:26:
Musho тия работи дет си ги писал са пални простоий говорим за протеини, а не за стероиди и разни такижа работи(метани,стромби,андропени и др.)Аз лично сам взимал протин на 1 романсак фирма за 28лв.имаше ефект но го спрях и ракатами падна от 39см. на 37,5 нз защо.Няма лошо да взима протеини просто внимаваи какви саставки има гледаи по специално за аспартам това е има мн хубави протеини зависи с какви финаси разполагаш хубаво е да си вземеш и аминокиселини.А най-добрее е да си го получаваш от храната.Ти си знаеш ти си решаваш ,но тези простиии протеините били стероиди...
Мъка,мъка...
Ако не разбираш смисала на неговият коментар е наистина тъжно за теб.
А ако вярваш че от това,че си спрял протеина ти е паднала ръката е още по страшно.
А към автора на темата,ако имаш пари взимай,но ако от храненето не си набавяш достатъчно протеин,добавките не са вълшебни.
15.04.10
16:07
ами аз имам тези протеини ” Super Mass Gain ” купих го за 30 лева
http://www.nutrim.bg/bg/products/profile/7/
19.04.10
09:17
виь ся biad замисли са малко той говори за стероиди коите се продават на черно т.е. протеина го има във всеки магазин за здравословно хранене и професионалните магазини за хранителни добавки,но си прав в едно че без ядене и протеина няма дому помогне
казано от KuK0_0 FiTneSa на 19.04.10, 09:17:
виь ся biad замисли са малко той говори за стероиди коите се продават на черно т.е. протеина го има във всеки магазин за здравословно хранене и професионалните магазини за хранителни добавки,но си прав в едно че без ядене и протеина няма дому помогне
Позволи ми да те цитирам в една друга тема :lol:
казано от KuK0_0 FiTneSa на 19.04.10, 09:17:
Не усещаш ли, че коментара на Мишо е силно ироничен :)
19.04.10
15:24
Мускули за 1-2 месеца няма да направиш...най-много да се поизпотиш, да започнеш да чустваш по-добре...тук-таме някоя мускулна треска ще те хване и така до лятото когато спреш и пак отидеш до предишният си лайф-стайл. :)
19.04.10
17:12
Смях се със сълзи на коментарите ви :D По темата рано ти е за протеини при положение, че не си тренирал до сега. Както е казал колегата няма как да направиш мускули за 2 месеца. Пробвай 2 години :)
Ох, мале, той ако тренира 2 години защо са му протеини ? За 2 години какви неща може да направи, ако е сериозен.
чакайте сега - човека иска да направи мускули за лятото, а вие го карате 2 години да тренира ... двугодишно лято в българия НЯМА ;)
Абе протеин, ако иска ефект за лятото...то сега е Май....та средата на Юли ако иска да е с маса, но нацепен, трябва Аминокиселини. Те ще го ударят в петите направо. Може да ги комбинира и с Vitamin C, ама да не прекаляваме.
02.05.10
13:33
казано от Callo на 02.05.10, 11:18:
Абе протеин, ако иска ефект за лятото...то сега е Май....та средата на Юли ако иска да е с маса, но нацепен, трябва Аминокиселини. Те ще го ударят в петите направо. Може да ги комбинира и с Vitamin C, ама да не прекаляваме.
Някой стероид може да го удари в петите, но аминокиселините. :lol: