17.04.10
18:01
Здравейте!!!
Нова съм във форума и съжалявам, ако темата е дискусирана!
Прекалено съм слаба (155/40 кг, миньонче съм) и ми се иска да кача 3-4-5 килограма. За целта започнах да се храня по 5 пъти на ден - 3 основни + две закуски, като влкючих яйца, млечни продукти, бобени култури, зърнени закуски, ядки и т.н.. Първо не знам до колко това е правилно, защото четох разни неща в интернет, но не съм особено веща. И второ искам заедно с храната да добавя и някакви упражнения, които мога да правя вкъщи, за да превърна това в мускулна маса ( и това не знам до колко е така). Моля Ви дайте някакви съвети или критики съответно към менюто, за да кача няколко килограма, но по кажи-речи здравословен начин, а не от вафли, както и за упражненията
Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Alo`Alo на 17.04.10 18:29.
храненето е хубаво, че си го увеличила, но сложи и месо в някое от храненията. избягвай въглехидрати във последното хранене. упражнения ... имаш ли някакви уреди и/или пособия у вас?
Мнението беше редактирано от FRANKO на 18.04.10 14:36.
Ооо, да, просто забравих за месото да пиша! Хапвам си всякакво! За последното хранене на какво мога да наблегна в такъв случай?
Колкото до уредите - нямам такива, тъй като до сега не съм тренирала вкъщи, а и съм начинаеща с упражненията....
последно хранене - месо, яйца, зеленчуци, извара
упражнения ... разгледай дамския раздел с дневниците. мисля, че имаше и статия в сайта по тази тема