18.04.10
19:07
Здравейте
Искам да си купя качествени добавки, като имам малко ограничен бюджет и не се хвърлям на най- скъпите. Тренирам от 3-4месеца сериозно, като преди това, в сравнение със сега просто съм се разхождал до фитнеса. Тъй като не съм пиел протеин, нито креатин до сега, предполагам и това е от значение, също така мога да спомена, че съм на 19години, ако е от значение. Насочил съм се към
silabg.com/bg/3781-METRX-SUPREME-WHEY.html
Предполагам, че протеина ще стигне за 1месец, така ще предполагам, че и креатина е хубаво да мие за толкова, защото не съм сигурен какви добавки и кога ще мога да си купя другия месец. Задължително ще трябва да правя зареждаща доза 10дни. Само искам преди да ги поръчам тези дни, най- вероятни тези на METRX да ми кажете дали е добър вариант за тези пари?
Това го има като вариант, ама този таурин ме притеснява
silabg.com/bg/83-OPTIMUM-NUTRITION-CGT-10.html
Сега като разгледах и попитам един приятел ми препоръча монохидрат този
silabg.com/bg/2838-NUTREND-CREATINE-PURE-MICRONIZED.html
Темата беше редактирана от alexxxxxxx на 18.04.10 20:32.
Амм това на Оптимум изобщо не ми харесва..Нико дози,нито коли4ество.Долния....щом си решил да даваш 50лв за креатин..сигурен ли си 4е искаш монохидрат?...Бих ти препоръ4ал етил естер..А аз бих взел по-”лош” протеин или по-малко коли4ество и към него направо креатинова матрица. :)
Да не отварям нова тема, ако автора позволи да пиша в тази ;) имам въпрос.
Сега ше си копувам креатиновата матрица на Controlled labs green magnitude, та искам да попитам каквъ по лош или в малко количество протеин, както каза горния потребител можете да ми предложите?
Или по евтин че бюджета не е голям и немога да си позволя нещо скъпо!
10х
19.04.10
19:53
казано от Atanass на 19.04.10, 19:26:
Да не отварям нова тема, ако автора позволи да пиша в тази ;) имам въпрос.
Сега ше си копувам креатиновата матрица на Controlled labs green magnitude, та искам да попитам каквъ по лош или в малко количество протеин, както каза горния потребител можете да ми предложите?
Или по евтин че бюджета не е голям и немога да си позволя нещо скъпо!
10х
Защо се насочи към тази креатинова матрица, тя ли е най- добрия вариант и на теб ли това ще ти е първия креатин? Ще дадеш ли линк да я разгледам?