19.04.10
19:17
Така 2 седмици зимах No-explode и ми сварши (зех по малко дозировка) и сега се чудя дали да го продалва или да зема NOS-X10, казаха ми че ако смена бустера ще почустшам по голям ефект :) Кажете какво да правя, дайте мнение :) И експлода колко време може да се пие :)
Темата беше редактирана от Mcrady на 19.04.10 19:30.
19.04.10
19:28
Добрите хора от BSN казват следното:
After 12 weeks of use, discontinue for at least 4 weeks.
Намерих тази информация на официалния сайт на BSN. Странно място за публикуване на това, нали?
Тук във форума има впечатления и от доста по-продължителен прием.
Ако ще сменяш добавката, разгледай Jack3D на USPLabs’. Личното ми мнение е, че ще усетиш по-силен ефект след като направиш достатъчно голяма пауза без прием на препарат от този клас. От друга страна не съм уверен до колко е разумно за организма да го държиш чрез такива хранителни добавки в подобно нервно-мускулно напрежение непрекъснато и без нужда.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.04.10 19:29.
2 седмици само съм го приемал и много съм доволен направо изродски ефект :) а мисля е е малко поне още 2 седмици да го приемам дали ще окаже някакво напрежение на тялото ми :) Но искам да кажа на сички който се чудят какво да си вземат това е най доброто което може да се препорача!
19.04.10
19:49
казано от Mcrady на 19.04.10, 19:35:
2 седмици само съм го приемал и много съм доволен направо изродски ефект :) а мисля е е малко поне още 2 седмици да го приемам дали ще окаже някакво напрежение на тялото ми :)
Нямам начин да отгатна какво, кога и колко време си приемал. Нямам идея преди споменатите 2 седмици какво е ставало.
В препоръчваната продължителност на периодите на прием - не мисля, че е фатално. В предишното си мнение имах предвид прием за много по-дълъг период (над 6-7 месеца).
казано от Mcrady на 19.04.10, 19:35:
Но искам да кажа на сички който се чудят какво да си вземат това е най доброто което може да се препорача!
Като гледам колко грамотно го препоръчваш... определено не ми вдъхва доверие.
С риск да стана досаден - колко подобни добавки си приемал, при това - достатъчно дълго за да твърдиш, че е най-доброто?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.04.10 19:53.
Ако си приемал такъв тип продукт само 2 седмици, няма проблеми сега да продължиш още 2 да речем. Това че са различни марки, според мен не е проблем. В повечето бустери съставките се припокриват ;)
Чак сега видях, колегата ти е отговорил преди мен достатъчно компетентно ;)
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 19.04.10 19:52.