16.04.10
20:44
Някой ходи ли там,да каже 2-3 думи как е положението и цените?
17.04.10
15:39
казано от showMANiak на 16.04.10, 20:44:
Някой ходи ли там,да каже 2-3 думи как е положението и цените?
И аз бих искал да науча!
18.04.10
20:54
Явно никой не ходи там ли,и аз не знам....
Аз съм ходила и мога да кажа само едно - Ужас - ако не попиташ някой, няма как да я намериш и е в едно мазе. Уредите са стари и то прекалено много, а за цени май беше 2 - 2,5 доколкото си спомням, но не си заслужава дори и за тази цена.
19.04.10
19:59
Този в хореографското е всъщност под хореографското в един бункер (наистина бомбоубежище, не се шегувам). Бях там преди няколко месеца за първи и последен път, защото затвориха фитнеса, в който по принцип ходех. Съблекалните са меко казано ужасни, душове и щкафчета няма. Те дори не са и съблекални, ами някакво импровизирано помещение. Подразбира се, че дамски няма :D За да стигнеш до там минаваш през някакъв своеобразен лабиринт през 5-6 врати. В самия бункер, там където са “съблекалните” минават някакви тръби най-вероятно за парното. Съответно отделят топлина и образуват влага - в резултат на това в “съблекалнята” е супер топло и задушно. Абе супер зле! Предполагам сградата, в която се помещава хореографското училище не е била пъвроначално предназначена за него. Сигурно е била на гражданска защита или на военните. Уредите са под всякаква критика също - има щанги с дискове от винил :D, дъмбели някакви ръждясали, един велоаргометър супер утрепан, скрипеца работи, пек дек май също имаше и това е общо взето. Тренировката струва 2 кинта. Самото нещо го държи някакъв лалугер, който като бях там набиваше чесън яко, вонеше та се не траеше. Абе гадна работа... все едно е затворническа зала! Ако събера от парите за закуска за 1 месец ще мога да си направя такъв “фитнес център”.
Мнението беше редактирано от vakets на 19.04.10 20:00.