как да си направим протеинов шеик?

12.02.05
20:48

имате ли някакви идеи???????

12.02.05
22:04

Да - слагаш 40на грама протеин в малко вода или мляко, разбиваш го и си имаш шейк.

13.02.05
23:45

купуваш си соево брашно и натурален сок и си готов :)

19.03.05
11:27

[quote author=“eftimov”]купуваш си соево брашно и натурален сок и си готов :)

В какво саотношение????

19.03.05
14:14

На мен много ми допада следната комбинация:протеин,прясно мляко,захар,орехи и банан,цялото това го пасираш и го изпиваш.Супер е,пробвай!

19.03.05
16:15

[quote author=“Ni4i”]На мен много ми допада следната комбинация:протеин,прясно мляко,захар,орехи и банан,цялото това го пасираш и го изпиваш.Супер е,пробвай!

вместо захар може да сложиш какао :wink:

LA

19.03.05
17:00

или медец....

19.03.05
20:23

[quote author=“Ni4i”]На мен много ми допада следната комбинация:протеин,прясно мляко,захар,орехи и банан,цялото това го пасираш и го изпиваш.Супер е,пробвай!

Да ви кажа чесно пичове... Малко е тъпичко да правите такива КАШИ, като гореспоменатата. Давате ли си изобщо сметка, че като смесвате така некачествено толкова вида хран. продукти, те просто не се усвояват както трябва от организма.

протеин,прясно мляко,захар,орехи и банан... защо не добавиш още захари, орехи, банани... Незнам в какво количество ги слагаш, но с калориите от тези храни принципно, можеш една малка циганска махала да захраниш, през зимата. :lol:  :lol:

20.03.05
10:48

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 21:57.

20.03.05
11:23

А знаете ли каде се продава това соево брашно и колко струва ;)

20.03.05
19:21

[quote author=“Epoc”]А знаете ли каде се продава това соево брашно и колко струва ;)

Майка ми ми каза,че от диетичните магазини ама някои друг освен eftimov знае ли как се прави този протеинов шеик???

23.03.05
11:42

Е,къде са тия диетични магазини?Кажете няколко в София поне да са ясни :) .

23.03.05
12:54

Като тръгнеш от Витошка по Алабин покрай Съдебната палата, втората пряка вляво, от лявата страна. А може би третата пряка беше.... ще го намериш.

23.03.05
14:24

[quote author=“Martin”]Като тръгнеш от Витошка по Алабин покрай Съдебната палата, втората пряка вляво, от лявата страна. А може би третата пряка беше.... ще го намериш.

Освен това има 1 магазин на ‘’Шишман’‘-като тръгнеш от КОНЯ към “Графа’‘- намира се  преди “Гурко” от дясната страна.

23.03.05
17:22

Ее аз съм от Горна Оряхвица ве орица ;) кажете някаде дето наистина се продават да търся да проам дали бласка на нещо това с натуралния сок или може и с мляко чух ;)

23.03.05
19:08

Също така като тръгнеш от спирката на 94 и 102 от семинарията към ВИАЗ (УАСГ), по средата на пътя някъде, вдясно се пада.

EZ

23.03.05
20:33

[quote author=“Epoc”]Ее аз съм от Горна Оряхвица ве орица ;) кажете някаде дето наистина се продават да търся да проам дали бласка на нещо това с натуралния сок или може и с мляко чух ;)

sorry за offtopic-a
ЗА пръв път вийдам някой от моя град в този форум :D

23.03.05
21:23

А някои пробвал ли го да каже дали има ефект дали да си купувам???

23.03.05
22:48

Абе хора, с цялото ми уважение, ама вие луди ли сте. Един качествен суроватъчен шейк на ОН ви излиза грубо 2.2лв заедно с обезмасленото прясно мляко в което е разтворен. На Нутрим е грубо левче. Защо се занимавате с глупости. То не бяха соевти брашна в незнам какво си, портеини смесени с мазнини, високогликемични въглехидрати и още куп гадости, тези неща пиете ли ги наистина? и по-евтино ли ви излизат?

24.03.05
17:50

[quote author=“ezrolit”][quote author=“Epoc”]Ее аз съм от Горна Оряхвица ве орица ;) кажете някаде дето наистина се продават да търся да проам дали бласка на нещо това с натуралния сок или може и с мляко чух ;)

sorry за offtopic-a
ЗА пръв път вийдам някой от моя град в този форум :D

/off/Pич от горна ли си ;),ми може да се запознаем кажи каде ходиш ;)

24.03.05
22:16

Аз какво правя - 10 белтъка,300-400 грама мляко,1-2 плода (най ми харесва с киви или банан), 2 ванилии на прах. Понякога добавям и малко бързи въглехидрати (глюкоза)в зависимост от случая. След това здраво разбиваш в кухненския робот. Става що годе приличен шейк.

Вариант 2: 1 кисело мляко,400 гр извара, 1 степче, вода по усмотрение(аз го харесвам по-течно). На тази рецепта ме е научил Gotcha!!

SN

12.04.05
15:56

10 белтъка ? сякаш 10 на мен са ми много. казаха ми в една друга тема : 500 мл прясно мляко 2 яйца сурови 2 големи лъжици мед захар и по желание какао да се оправи вкуса пробвах супер е. само ефекта още не го знам къф е  :D

а това соево брашно в пикадили в варна дали ще го има ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1