LIPODRENE

08.04.10
14:11

Здравейте манияци, мн ви се кефя, чета форума от доста месеци, но едва днес се регистрирах. За съжаление не намерих отговор за това на кой бърнър да се спра. Мнаого хора пишат отзиви кое как им влияе, но само малцина от вас могат да дадат обективна оценка на някой суплемент, заради това че са пробвали няколко различни хапа и реално могат да ги сравнят. Въпреки това читателя на форума не може да добие ясна представа за някоя конкретна добавка. Виждам, че се оформя доста положителна оценка за огънчето, но пък все се намира някой който да е на друго мнение и по- доволен от др хап. Както и да е, марки мнооого, всички знаем кои са водещите (няма да ги изброявам), но почти никаква информация не намерих (тук) за Липодрен на Хай-Теч. Препоръчаха ми го от фирмения магазин на SNS в Бургас (мацката от Безистена), четох в щатските сайтове- доволни са доста, съставките не са леки смятам, но днес го почнах. Поръчах го по нета, че беше на промоция 2 за 3, навих две колежки да се комбинираме и така ми излезе на сметка. Естествено ще комбинирам с кардио и хр. режим и ще пиша резултати, нз колко тежа но със сигурност са над 100, но за мен е по- важно как изглеждам и как се чувствам, а не колко тежа. Няма смисъл точно на вас да обяснавам, че мускула тежи повече от мазнината, и че може да се качат килограми, но да изглеждаш по- слаб(релефен) и да се усещаш по- добре. След няколко дена ще включа и карнитин и може би още нещо(не съм решил какво).Бих се радвал ако пишат и други ползващи Lipodrene.
http://www.sports-nutrition-superstore.com/hitechpharma/hi-tec-lipodrene-100-tablets-874.html

19.04.10
13:49

аз го пия в момента  ефект има най-малкото почти не ми се яде спя по 6 часа на ден и ми стига напълно при положения че преди 8 часа не ме оправяха почвам втората опаковка в момента за ся съм свалил 4-5 кила.Проблем обаче е сърцебиенето попринцип доста добре ми понасят сякави подобни добавки но в не тренировачен ден слетобят като изпия 2 хапчета и 2 часа пулса ми не спада под 100 което ако си в училище е доста неприятно.
П.С. В темите пише при прием на ефедрин да се комбинира с аспиринче в липодрена има 25 mg на хапче което прави 100 на ден да пия ли и аспирн ?

19.04.10
15:50

Аз го чувствам също добре, както каза Емзо хапа е доста “потентен”, при все че като дигнах дозата от 1-1 на 2-1 първите дни имах даже лек тремор като при кленбутерола, което ми показа, че добавката работи, но трябва и да се внимава. Термогенния ефект го усещам окло 1,5 че и 2 часа след прием, енергизира доволно, намалил съм кафетата до 1 на ден(да не ми се разхлопва сърцето хептен, а и по принцип няма нужда от повече). За сега съм на 2-1 и не мисля да дигам приема. Както писах килата не ги гледам мн мн,но все пак за около 12 дена имам поне 3-4 надоло, обаче има разлика във визията определено, приятелката ми даже забелязва дето живеем заедно, а да не говорим за др хора. Корема се прибра(имах стрии- да не кажа изчезнаха ама избледняха максимално), чувствам се по- добре, по- лек. Продукта определено работи, но тр да се има в прдвид, че правя ежедневно кардио на  велото и съм на НВД, ям по няколко пъти на ден, а и водата я пия като за световно. Забравих да кажа за апетита, определено такова чуде не бях зимал, едно че намаля, и второ се засищам с 60-70%(че и по- малко) от храната спрямо преди. Ако питаш мен за аспирина по- добре недей зима, знам че аспирин с кафенце дига термогенезата, така че не знам какъв ефект ще даде с Липодрена, ама нека все пак Мастърите да кажат, че аз не се имам за много опитен. Като цяло съм много доволен, хубаво хапче е(макар и да горчи като го пия)!

19.04.10
20:41

А в къде мога да го намеря в София ? Идеи ?

20.04.10
03:31

да си го поръчаш online

20.04.10
08:03

В момента е свършил в СНС-а, от доста време вече го няма. Дано заредят скоро и другите им продукти.

20.04.10
12:24

Имено и никаде другаде го няма !

20.04.10
12:31

Да така е, странно само те(SNS) внасят на Hi- Tech. Не съм виждал в др магазини, може би са ексклузивен внослител.

01.05.10
10:33

А липодрен или стимерекс? Общо взето при стимерекса е повече кофеина ? Как мислите кое е по-добре ?

01.05.10
18:25

Все тая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1