20.04.10
07:54
Ще помоля модераторите да не трият темата но ако се налага вместо това да я преместат ако не е на правилното място.Спешно е !
Здравейте на всички на 16 години съм с 1 година стаж във фитнеса пил сам досега само хранителни добавки като протеин и креатин но сега мисля да мина на нещо по сериозно нещо като винстрола.Та въпроса ми е мога ли при тези обстоятелства да го приемам какви вреди ще ми нанесе и трябва ли протектори ? Друг вариант според мене е на моята възраст да се намали цикъла и почивките да се увеличат и ако трябва да се намали дозата но тогава ще имам ли желаните резултати ? Благодаря предварително !
Темата беше редактирана от Петко К на 20.04.10 08:25.
20.04.10
07:58
На тия години даже и креатина ти е много. Ще си преебеш организма! Резултати няма да имаш!
20.04.10
08:17
Веднъж ти забърсаха темата, но ти очевидно не разбираш от дума или си впечатляващо нагъл.
Спешно било... Щом бързаш за стероиди - моля, действай... нали си “голямо” момче? Тези неща не са за този форум.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.04.10 08:22.
20.04.10
08:21
По-скоро има бал след месец и информация, че Пророчеството на маите ще се сбъдне. Вие на негово място нямаше ли да питате как за месец да постигнете каквото другите за години? И щеше ли да ви пука в каква развалина ще се превърнете след години, ако няма да живеете толкова :lol:
20.04.10
08:23
Прекрасна идея, хващай винстрола, нищо няма да ти стане, най-важното е да си нацепен, по възможност за 1 месец, това ще ти оправи живота - ще имаш жени, пари, кли, здраве и щастие!