19.04.10
19:07
Здравейте !
Въпросчето ми е относно продукта EPISTANE на IBE Technology
Понеже не съм запознат с такъв тип продукти ще можете ли да ме светнете малко какво по точно представлява
Дали има нещо общо с химията или е по естествен път с билки или екстракти..
20.04.10
03:56
Здравей! Има много общо с химията - това си е стероид, просто все още е легален, но ако минаваш допинг контрол със сигурност ще даде положителен резултат. Продуктът изисква провеждането на РСТ след употребата му, не се препоръчва в никакъв случай на лица под 21 години и няма абсолютно нищо общо с билкови екстракти. АКо си над 21 години, стигнал си според теб предела на развитието си в залата, ползвал си доста продукти, може да го пробваш този продукт, с уточнението,че вече знаеш наистина какво представлява.
20.04.10
10:00
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРЪТ ВИ !
02.05.10
11:41
Аз го пробвах и не останах доволен.. определено 2-ри път няма да го закупя
02.05.10
11:46
Преди 10-тина дни пускаш тема да питаш за продукта и то по най - ламерския начин, сега след 10 дни, успя да го купиш, вече го изпробва, свърши шишето и се изказваш по такъв начин, ти добре ли си? :lol:
02.05.10
11:57
Epistane е добре да се комбинира с Тren. Тогава ефекта става доста по-голям.
Като цяло който е решил да си играе с хормоните на тялото си, поне да комбинира няколко продукта-прохормона за да извлече максимума от цикъла.
Каква е идеята, да се тровя с 5 простероида на веднъж, като не искам да се натоварвам излишно ?
02.05.10
18:11
Защото даже и с един единствен се тровиш достатъчно и си разбъзикваш хормоните и собственото производсто на тестостерон.
Затова или нито един, или няколко качествено комбинирани.