20.04.10
09:58
Здравейте,
От доста време ползвам ГМ и съм доволен от него. В момента мисля да добавя и бустър и мисля да опитам Джак3д. Какво мислите за комбинацията? Забелязах, че в Джак има креатин моно и се чудя дали това не е проблем.
Поздрави!
И аз със сигурност точно тази комбинация ще пробвам. И четох доста в bb.com за нея. Само позитиви срещнах. Много добро комбо.
Креатина в Jacked e само 1-1.5гр и изобщо да не те притеснява.
Аз лично ще почна май месец с green mag и xtend(понеже си го имам така или иначе), a юни ще довършa green mag-a с една кутия jacked. :)
казано от Draken на 20.04.10, 10:04:
И аз със сигурност точно тази комбинация ще пробвам. И четох доста в bb.com за нея. Само позитиви срещнах. Много добро комбо.
Креатина в Jacked e само 1-1.5гр и изобщо да не те притеснява.Аз лично ще почна май месец с green mag и xtend(понеже си го имам така или иначе), a юни ще довършa green mag-a с една кутия jacked. :)
Да, и аз четох доста добри отзиви :) Чудя се дали да добавя и Intrabolic , когато ми свърши Purple Wraath-a. Draken, дано след 1-2 месеци да пишем и ние хвалби за Джак-а ;)
казано от korpusito на 20.04.10, 10:11:
В момента съм на ГМ + Джак и ги усещам добре, така че грабвай ги ;)
Мерси за бързият отговор:) Едва ме нави:) Много ми хареса ревюто за Сайза преди време и след това и аз го пробвах :)
Поздрави
20.04.10
10:22
казано от verseone на 20.04.10, 10:11:
казано от Draken на 20.04.10, 10:04:
Креатина в Jacked e само 1-1.5гр и изобщо да не те притеснява.Аз лично ще почна май месец с green mag и xtend(понеже си го имам така или иначе), a юни ще довършa green mag-a с една кутия jacked. :)
Да, и аз четох доста добри отзиви :) Чудя се дали да добавя и Intrabolic , когато ми свърши Purple Wraath-a. Draken, дано след 1-2 месеци да пишем и ние хвалби за Джак-а ;)
Добавяй смело, ще стане голям стак.
казано от verseone на 20.04.10, 10:19:
казано от korpusito на 20.04.10, 10:11:
В момента съм на ГМ + Джак и ги усещам добре, така че грабвай ги ;)
Мерси за бързият отговор:) Едва ме нави:) Много ми хареса ревюто за Сайза преди време и след това и аз го пробвах :)
Поздрави
Моля, моля :) И да драснеш след време как върви ;)
Дам verseone, блъскай и Intrabolica ако имаш възможност и ще избиеш рибата :)
20.04.10
14:19
Аз съм на Intra + Jack3d + Green Mag в момента и е излишно да казвам, че е нечовешко :)
казано от Камен Каменов на 20.04.10, 14:19:
Аз съм на Intra + Jack3d + Green Mag в момента и е излишно да казвам, че е нечовешко :)
Ей... срама нямаш :) Хахах
20.04.10
17:05
Написах ги щото е по темата, иначе и Recreate взимам, така че предполагам и той допринася затова, че се чувствам като на кокаин ^^^ Или е от амфетките в jack3d - НЕ ЗНАМ, отивам да дигам, че ми е зле :))
Здравейте,
Само след няколко тренировки с джак3д, мога да кажа, че продукта е страхотен. Естествено всичко е доста индивидуално, но на мен ми действа доста по-добре от други подобни продукти. С правилен хранителен режим и добри тренировки, джак-а ми помогна да се фокусирам още повече, има сериозно напомване и по-добри резултати. Благодаря на хората, които ми го препоръчаха доволен съм. Преди и от суперпъмп бях доволен, но засега мисля, че джак-а при мен дава по-добри резултати.