20.04.10
12:30
Здравейте, някой да е чувал нещо за този продукт на Хай-тек.Видях съставките но искам и вашето мнение, има ли някой който да го е опитвал ? Благодаря.
http://www.sports-nutrition-superstore.com/hitechpharma/Fastin%20(%D4%E0%F1%F2%E8%ED)%20-%2060%20%F2%E0%E1%EB%E5%F2%EA%E8-1787.html
20.04.10
19:57
основното което се съдържа вав Фастин е фенилетиламин. Много хора казват че е добро но аз не съм го пробвал.Съставките му са декстроза, микрокристална целулоза, хидрокси пропил метилцелулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат и д.р . Лично аз ти препоръчвам Liquid Clenbutrx Hardcore на VPX много е добро пил съм го и има супер ефект
Мисля да си заложа на сигурното.Миналото лято пих стимерекс на хай-тек и останах мн. доволен.Благодаря ти все пак за инфото :)
Това е състава на комплекса.Пускам го защото хората ще останат с впечатление че продукта съдържа само “fillers” така както си го написал.
Състав на една таблетка:
ПАТЕНТОВАН КОМПЛЕКС С THERMO-Rx® технология (фенилетиламин хидрохлорид , R-Бета-метилфенилетиламин хидрохлорид, метилфенилетиламин тартрат, метилсинефрин хидрохлорид, N-метил-фенилетиламин хидрохлорид, синефрин хидрохлорид, теобромин анхидрит, йохимбин хидрохлорид): 245 mg*
КОФЕИН (анхидрит): 100 mg*
Допълнителни съставки:
декстроза, микрокристална целулоза, хидрокси пропил метилцелулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, нишесте натриев глюколат, триацетин, силиций, титаниев диоксид