Продавам самоделна лежанка

Темата е заключена.

15.04.10
15:11

Продавам самоделна лежанка. Размерите са посочени на снимката в сантиметри. В цената е включен и лостът с двата диска. Лостът е дълъг 105 см., с диаметър 2,67 см. и резба от двете страни, тежи около 14 кг. Дисковете са на резба, тежат около 5 кг. всеки. Лежанката се намира в гр. Габрово. Цената е 199 лв. Ако се интересувате, пишете ми на: nick_az@abv.bg

HE

19.04.10
07:48

Спам-а е разчистен!
Без повече такива прояви!

19.04.10
13:26

1.Приспособленията за крака не убиват ли много?
2.Предлагаш ли доставка или не ?
3.Продаваш ли само лежанката ?

20.04.10
14:44

На мен никога не са ми убивали, не изглеждат много удобни, но на мен ми бяха идеални. ако все пак решиш, че ти убиват, нищо не ти пречи да разлепиш тиксото (то всъщност е една мека пластмасова лента, която се увива около кабели за електроизолация) да сложиш още малко дунапрен (щото тая изолация лепи много здраво и сигурно ще се отлепи с половината от дунапрена, дето съм го сложил) и да наденеш един кожен калъф. ако нямаш или не знаеш как да си ушиеш кожена торба, вземаш едни стари дамски или детски ботуши (размерът трябва да не е много голям), режеш им стъпалото и нахлузваш така получената “тръба” на стойката и ще стане съвсем професионално

преместих се да работя и живея в софия. майка ми остана сама в габрово и няма да може да помогне с транспорта, вместо това ще сваля малко от цената. в габрово живея на пл. “белорусия” (колелото), лежанката е там. пиши ми колко пари ти се дават на мейла или ми прати лично съобщение

GR

21.04.10
18:07

казано от Иван Д. на 20.04.10, 14:44:

На мен никога не са ми убивали, не изглеждат много удобни, но на мен ми бяха идеални. ако все пак решиш, че ти убиват, нищо не ти пречи да разлепиш тиксото (то всъщност е една мека пластмасова лента, която се увива около кабели за електроизолация) да сложиш още малко дунапрен (щото тая изолация лепи много здраво и сигурно ще се отлепи с половината от дунапрена, дето съм го сложил) и да наденеш един кожен калъф. ако нямаш или не знаеш как да си ушиеш кожена торба, вземаш едни стари дамски или детски ботуши (размерът трябва да не е много голям), режеш им стъпалото и нахлузваш така получената “тръба” на стойката и ще стане съвсем професионално

преместих се да работя и живея в софия. майка ми остана сама в габрово и няма да може да помогне с транспорта, вместо това ще сваля малко от цената. в габрово живея на пл. “белорусия” (колелото), лежанката е там. пиши ми колко пари ти се дават на мейла или ми прати лично съобщение

Колега не че нещо, но в BodySport Бургас се продава чисто нова лежанка за 170 лв, ето я и нея http://www.bodys-sport.com/catalog/product_info.php?cPath=39&products_id=1079

21.04.10
18:17

продавам две лежанки правени по 80 лв броя средна лежанка  става и за рамо облегалката и се дига правена е
и средна лежанка широка става и за горна  също е правена ако има някой интерес да пише в skype hugemuclesss

имам и мечка
уред за кофички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1