Малко помощ

18.04.10
12:12

Здравейте!Положението е следното - остават около 40 дни до бала...Ходя на фитнес от ноември, доволен съм, ефектът си е налице, в костюм изглеждам добре :) Но когато сваля сакото, паласките направо могат да ми скапят самочувствието. В залата правя наклони с дъмбел за паласки, вечер ходя на баскет, а от утре сутринта почвам да тичам преди даскало, също така правя http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc през ден и спазвам нещо като НВД(има изключения 1-2 пъти в седмицата да ям нещо сладко, с което не се гордея).Бихте ли ме насочили или препоръчали нещо, което да включа/заместя в този режим? Благодаря предварително и ПоЗдрави!

18.04.10
14:47

спри с тези наклони настрани - нали се сещаш, че като порастне мускула отдолу и има сланинка върху него, крайния ефект е още по-големи паласки. хубаво си решил да тичаш, но огледай и хубаво диетата си .... я напиши какво ядеш

18.04.10
15:09

Ще напиша какво не ям : сладко, изделия от бяло брашно, пържено, газирано, прясно мляко и плодове в малки до средни количества... Гледам да пия повечко вода и последното ми ядене да не е след 20:00…
А относно кардиото имам 1 въпрос - има ли смисъл да е вечер? Знам че сутрин е по добре, заради ниските нива на гликоген, но се чудя ако се успя, какво да правя ...

20.04.10
17:19

За 40 дена се надявам да дадеш сичко от себе си,иначе няма никакъв смисъл :) Го го го

20.04.10
17:50

НВД-то е редно да е стриктно - никакъв въглехидрат, освен малко на закуска. Набавяй енергия от мазнини - зехтин, сусамов тахан, фъстъчено масло. Кардиото трябва да е ежедневно с 1 ден почивка евентуално, въпреки, че аз сега топя и не въртя всеки ден. За 40 дни падат спокойно 5 кила!

21.04.10
10:45

Стоянчо, 1500 скока на въже броят ли се за кардио? Аз имам малък проблем с пулса-не мога да го вдигна достатъчно... Единствено от клекове, като че ли ми се вдига, затова и преди пуловър клякам със щанга и ми се смеят :)

21.04.10
16:30

казано от MIF на 21.04.10, 10:45:

Стоянчо, 1500 скока на въже броят ли се за кардио? Аз имам малък проблем с пулса-не мога да го вдигна достатъчно... Единствено от клекове, като че ли ми се вдига, затова и преди пуловър клякам със щанга и ми се смеят :)

и с тичане ли не успяваш да вдигнеш пулса? пробвай HIIT и пак кажи, че не се вдига

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1