Как да се изчистим след 1-2 цикъла

Темата е заключена.
С.

20.04.10
16:50

Здравейте всички.Не съм сигурен дали това е мястото на темата но ще пробвам.Имам няколко въпросчета.Така на 18 години съм 183см. 90кг. 40см. бицепси,тренирам почти 3год.смятам да си направя 1-2 цикъла(искам да дам още малко релеф на мускулите)Та въпросите ми са: дали към цикъла включват хаповете за изчистване или трябва да си ги земем отделно... да ми кажете след като свършим цикъла какво трябва да взема за да не спадне всичко.. и какви нежелани ефекти има  (чувал съм че като се прекали със тях има вероятност за удебеляване на гласъ  и прекалено окосмяване). Благодаря Предварително.

Темата беше редактирана от С.Делев на 20.04.10 17:35.

20.04.10
17:46

В този форум едва ли ще получиш желаните отговори.Пробвай във www.gohard.org ;-)

20.04.10
18:48

Модерация: нарушена точка 5.2 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 20.04.10 19:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1