Закуска

AS

20.04.10
18:15

Здравейте ! Значи имам 1 въпрос ,ако искам да сваля някое друго килце и примерно за закуска ако искам да си направя 2 принцеси от хляб “ВИТА” добре ли е  като закуска ?
И ако не е да ми кажете какво мога да ям сутрин  ,защото отида ли на училище не знам какво да си купя от магазина освен плодове друго не знам кво да взема .
Мерси предварително !

20.04.10
19:42

Поразгледай във форума, има адски много идеи. Все пак - закуската като цяло може да е доста калорична ако не гониш състезателни цели та си ги яж тези принцеси. Най-стабилната за мен си остава овесени ядки + протеин на прах или пък някакви белтъци.

Най-стабилното си е яйца и овес.Ако искаш добри резултати без да си носиш храна от вас в училище няма да стане,освен ако в лавката не продават месо и ориз,което малко ме съмнява :)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 20.04.10 21:05.

21.04.10
03:25

Закуската е най-същественото хранене от деня. Следователно, тя трябва да е обилна (под обилна нямам предвид junk food). Аз си хапвам 100 грама корнфлейкс (или овес) с 6-7 сварени яйца. След това хората,които имат лениви черва и трудно храносмилане ще се оплачат,но се преодолява. ;)

21.04.10
12:18

казано от IronFreak на 20.04.10, 21:04:

Най-стабилното си е яйца и овес.Ако искаш добри резултати без да си носиш храна от вас в училище няма да стане,освен ако в лавката не продават месо и ориз,което малко ме съмнява :)

x2

21.04.10
15:43

ще сваля и ще яде ориз?закво му е тоя въглен най добрата закуска са яйца и в даскало си праивиш храна...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1