20.04.10
20:28
Здравейте ,като за начало искам да попитам дали мога да разтрварям буустера в прясно мляко ... никъде не намерих дали може ,второ с какви други добавки мога да го съчетавам примерно: протейн ,креатин ,бета аланин ... нещо от сорта ,благодаря Ви предварително!
казано от dedinoergen4e на 20.04.10, 20:28:
Здравейте ,като за начало искам да попитам дали мога да разтрварям буустера в прясно мляко ... никъде не намерих дали може ,второ с какви други добавки мога да го съчетавам примерно: протейн ,креатин ,бета аланин ... нещо от сорта ,благодаря Ви предварително!
Ти лайна ли искаш да пиеш или що годе нормален вкус. Все едно да сложиш степче в мляко, дали ще е вкусно????
21.04.10
02:10
Ами не са лайна доколкото виждам ефекта им върху себе си ,просто са ужасни на вкус и вече едвам ги пия ,а до колкото си спомням протейните ,който пиех преди разтворени в мляко бяха страхотни на вкус ,затова питам.
Много несериозно,зву4и за сериозно трениращ,да каже 4е вкусът му е огромен проблем.Ии не недей с мляко..пише,4е трябва да е на гладно,а млякото има хран. стойност. :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 21.04.10 04:25.
21.04.10
11:23
Е аз не го пия точно на гладно ,че точно като не сам ял страничните ефекти се проявяват най-много (диария ,поврущане) ,което не е хич приятно. :[
казано от dedinoergen4e на 21.04.10, 11:23:
Е аз не го пия точно на гладно ,че точно като не сам ял страничните ефекти се проявяват най-много (диария ,поврущане) ,което не е хич приятно. :[
Еми ако си го пил на гладно с мляко напълно нормално да се получат тия ефекти. А защо не искаш да го пиеш с вода?
Ако сега си мислиш, че е гадно, с мляко ще е дваж по-гадно ! Пий си го с вода и не се лигави. Можеш да комбинираш буустера с всичко, класиката е креатин и протеин, ако имаш пара вземи и някакъв интра-тренировъчен продукт- Purple Wraat, Intrabolic ;)
21.04.10
16:50
В отговор на последните публикации в темата:
1.Просто с вода е отвратително
2.Не сам го пробвал с мляко ,не искам да рискувам!
3.Принципно се пие на гладно ,но като го пия на гладно не излизам от банята и от кенефа ,до сега не сам повръщал още поради причината ,че сам издаржлив на такова напрежение (не обичам да драйфам) сдържам се с всички сили.
4.Бях на протейн и креатин ,но брат ми ми донесе този “бета аланин” и “азотният буустер” и реших да не мухлясват ,а да ги ползвам.
Благодаря Ви за коментарите продължавайте! : )
Пробвай тогава с някакъв сок с близък вкус до този на бустера, тогава трябва да е по-добре.
Като не ти понася толкова не ги пий, бе.... Как с мляко, ти луд ли си ? Само съсипваш добавката.
21.04.10
19:48
Хммц ... без препарати няма резултат - ще се пробвам да ги пия ... ами с мляко да .. исках просто да попитам ... : )
“на гладно” означава точно това - без мляко преди и след приема му. предполагам, че и вкуса, и вида на получения буламач ще е като на нещо вече минали през стомаха. има вероятност да изкараш времето за тренировка усамотен на предназначеното за целта място (бих те посъветвал да си вземеш нещо за четене - няма да излезеш набързо). ако бустера не ти понася чист, най-добре не го пии.
22.04.10
12:16
Ще се пробвам да го пия и да вчерашната тренировка я прекарах осамотен :D:D:D