Моля ви се помощ :(

Темата е заключена.

21.04.10
12:10

Здравейте ,
Значи от три седмици ходя на фитнес .. и се чудя как да се храня по точно какви храни да ям . Приятелите ми казвач , че мога да ям всичко , но аз не мисля така .. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете

Темата беше редактирана от Петко К на 21.04.10 14:02.

Слагай смислени заглавия на темите си...
Няма как да ти се помогне в случая - твърде обща и неясна е молбата ти.

Прочети ВНИМАТЕЛНО това!

Ако те мързи - ще получиш съответните отговори. Ти си знаеш.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.04.10 12:17.

21.04.10
12:29

с извинение ... ае ти тъп ли си ве не виждаш ли въпроса ми????
ето ще го напиша пак :
С какво да се храня при положение , че ходя на фитнес???

Тъп съм, ве! Затова ще ти отговоря по най-добрия възможен начин, според това което знам в момента за твоя случай - храни се с подходяща храна. Това е тайната. Не си прочел онова, което ти предложих и искаш някой да те подложи на кръстосан разпит, ти да му даваш информация на час по лъжичка и в крайна сметка да ти се преразкаже половината форум специално за теб... как да стане тази работа?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.04.10 12:34.

21.04.10
13:11

Скиви тука сега бро,
Значи, за да качваш килограми много е важно за закуска да се начуиш да казваш “Добро утро”, на обяд  да се благодариш на майка си и баща си , че ти слагат храна на масата, а вечер да се учиш на смирение
МНОГО важно е между храненията добавки на гладно  - правописни речници и всякакви материали, спосбващи твоето развитие като индвид хуманоид.
Айде, бягай сега да се упражняваш  и преди да коментираш умствения багаж на хора, които винаги са готови да помогнат и се изразяват по неразбираем за теб, начин с букви сложно подредени в думи, и отделени с препинателни знаци, провери какво са дали те на другите хора във форума

По-здрави за Бялото Боро

21.04.10
14:02

казано от stoenskiii на 21.04.10, 12:29:

с извинение ... ае ти тъп ли си ве не виждаш ли въпроса ми????
ето ще го напиша пак :
С какво да се храня при положение , че ходя на фитнес???

А ти понеже се правиш на умен, ще си заминеш от форума, ако не си оправиш поведението.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1