Въпрос? :Syntrax Fyre + Scivation Whey

LU

21.04.10
12:12

Здравейте,искам да разбера дали е добра комбинацията целта ми е да сваля мазнините по корема разбира се с хранителен режим  и ако не е добра комбинацията с протеина моля за съвети,препоръки и мнения.Благодаря предварително :)

Много добра комбинация от хранителни добавки.
От храненето и тренировките ти зависи дали ще постигнеш напълно онова, което искаш.

21.04.10
13:27

Да, само внимавай с версията на Fyre да не е International, a Original и спазвай хранителен режим подходящ за период на чистене.Имай предвид, че успехът ти зависи от правилното хранене.

LU

21.04.10
16:08

Благодаря ви,сигорно,ще почна НВД диета пишете дали е добра или ми кажете коя е подходяща. :) и ако може да ми кажете как да ги пия.ще съм мн благодарен :P

Мнението беше редактирано от lubo_96 на 21.04.10 16:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1