11.05.09
14:29
Не се прай, аватара ти е от преди Вм-то, така чеее недей да спекулираш :))
Иначе не знам как не ви писна да коментирате тая изтъркана тема щанги ли, лостове ли, двете заедно ли не знам кво ...
Само чакате някой да пусне тема на тая тематика и наскачат едни и същи хора и си говорят същите неща, които са си писали, отново един на друг, месец по-рано в друга аналогична тема ...
11.05.09
14:43
казано от eraziel на 11.05.09, 14:29:
Не се прай, аватара ти е от преди Вм-то, така чеее недей да спекулираш :))
eee сега ще ме караш пак да се снимам начи.... пффф
11.05.09
15:04
казано от Никола на 11.05.09, 13:07:
Дами и господа
1во) неграта генетично са по-развити, според мен, тъй като още когато са ги карали в Америка като роби са оцелявали само най-издържливите и най-силните, да не говорим, че робовладелците са избирали само такива, когато са отпътували от Африка.
2ро) тея дето ги гледате сигурно висят по лостовете от малки - това прави поне 10 години на всеки...извинявай ама и аз да съм и аз за 10 години ще направя такава физика на лостове.А и освен това щом телата им са свикнали от малки с това натоварване е много по-лесно за тях да развият тази физика, отколкото за някой 16 годишен младеж, който претендира, че само с висилки ще стане по-жилав, силен и т.н.А и айде да видим дали няма за 10 години с щанги да се развия много по-добре от към физика от колкото някой от тях?
Така че всичко е доста относително и към една цел няма само един път.
тцтцтц да плача ли, да се смея ли
Негрите били...ала бала... но нека вникнем в “проблема”, аз лично като по малък се си играех с глупости.
Е да ама в гетото няма кой да ти огажда, там трябва да си благодарен че имаш покрив на главата.
Е и какво правят тея момчета, излизат играят баскетбол, американски футбол, беизбол, набират се...
Не генетиката ни е виновна драги ми, Господине, просто техния живот е по труден и за да оцелееш трябва да си в пъти по упорит, най лесно е да се оправдаваме.
Като ти гледам снимките виждам че си избрал “прекия път”, няма начин приятелю “до високите върхове, водят само стръмните пътища”
Не целя да обидя когото и да било, надявам се че сте ме разбрали правилно.
Предполагам сте забелязали умишлено вмъкнатия линк, причината да го пусна е само и единствено да помогна на хората които са на кръстопът, да изберат правилната посока.
По-здрави
казано от Кристиян Цинцов на 11.05.09, 15:04:
Ти си страшна ПУТКА бе брат. Първо - не разбираш и приказваш, няма да коментирам защо мисля така понеже не ми се разпъват локуми. Второ - обиждаш и после “ама не ме разбирай погрешно”.. (това за “прекия път” си е обида от всякъде, поне аз се обидих ДОРИ да не беше насочена към мен) Това си е номер на чиста путка.
Ти си.. Надъхан некъв.. Негър от гетото ли искаш да си? Защото на мен така ми прозвуча. С времето забелязвам как на хората им харесва страданието и трудния живот, но гиНЯМАТ. Затова им се иска да имат тук-таме проблемче, за което да дрънкат постоянно, като например живот в “гетото”.
А колкото до другия ти пост, в който ми казваш да съм си мълчал - бодибилдинга не е спорт? Любителския или професионалния? За да си професионален бодибилдър трябва да се посветиш от сърце и душа в продължение на почти целия си съзнателен живот. Не ми се разпъват локуми, иначе мога да си пиша цял ден и цяла нощ на тая тема.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.05.09 15:34.
11.05.09
15:38
казано от Thrashmetal на 11.05.09, 15:25:
Ти си страшна ПУТКА бе брат. Първо - не разбираш и приказваш, няма да коментирам защо мисля така понеже не ми се разпъват локуми. Второ - обиждаш и после “ама не ме разбирай погрешно”.. (това за “прекия път” си е обида от всякъде, поне аз се обидих ДОРИ да не беше насочена към мен) Това си е номер на чиста путка.
Ти си.. Надъхан некъв.. Негър от гетото ли искаш да си? Защото на мен така ми прозвуча. С времето забелязвам как на хората им харесва страданието и трудния живот, но гиНЯМАТ. Затова им се иска да имат тук-таме проблемче, за което да дрънкат постоянно, като например живот в “гетото”.А колкото до другия ти пост, в който ми казваш да съм си мълчал - бодибилдинга не е спорт? Любителския или професионалния? За да си професионален бодибилдър трябва да се посветиш от сърце и душа в продължение на почти целия си съзнателен живот. Не ми се разпъват локуми, иначе мога да си пиша цял ден и цяла нощ на тая тема.
Да наистина съм остър в изказванията си
Доколкото “Не целя да обидя когото и да било, надявам се че сте ме разбрали правилно.” не го мисля, просто по навик го пиша ;]
11.05.09
15:43
казано от Никола на 11.05.09, 13:07:
Дами и господа
1во) неграта генетично са по-развити, според мен, тъй като още когато са ги карали в Америка като роби са оцелявали само най-издържливите и най-силните, да не говорим, че робовладелците са избирали само такива, когато са отпътували от Африка.
2ро) тея дето ги гледате сигурно висят по лостовете от малки - това прави поне 10 години на всеки...извинявай ама и аз да съм и аз за 10 години ще направя такава физика на лостове.А и освен това щом телата им са свикнали от малки с това натоварване е много по-лесно за тях да развият тази физика, отколкото за някой 16 годишен младеж, който претендира, че само с висилки ще стане по-жилав, силен и т.н.А и айде да видим дали няма за 10 години с щанги да се развия много по-добре от към физика от колкото някой от тях?
Така че всичко е доста относително и към една цел няма само един път.
тцтцтц да плача ли, да се смея ли
Негрите били...ала бала... но нека вникнем в “проблема”, аз лично като по малък се си играех с глупости.
Е да ама в гетото няма кой да ти огажда, там трябва да си благодарен че имаш покрив на главата.
Е и какво правят тея момчета, излизат играят баскетбол, американски футбол, беизбол, набират се...
Не генетиката ни е виновна драги ми, Господине, просто техния живот е по труден и за да оцелееш трябва да си в пъти по упорит, най лесно е да се оправдаваме.
Като ти гледам снимките виждам че си избрал “прекия път”, няма начин приятелю “до високите върхове, водят само стръмните пътища”
Предполагам сте забелязали умишлено вмъкнатия линк, причината да го пусна е само и единствено да помогна на хората които са на кръстопът, да изберат правилната посока.
По-здрави
Съгласна съм с теб, само забележка - негрите имат по-високи нива на тестостерон при мъжете и естроген при жените съответно. Затова и мъжете като цяло по-лесно трупат ММ, а жените предполагам сещате се - “негърско дупе”.
хей,Кристияне, копеле нещастно :)
Очевидно си някаква хърбичка, а щом така защитаваш и теорията си явно нямаш и желание да се промениш.
Железата май са ти прекалено тежки и се притесняваш да не те смачкат.
Твой избор.
А по отношение на стероиди и добавки съм девствен като 3 годишно момиченце (естествено не говорим за жените от рода Цинцови) :)
И все пак благодаря за комплимента - щом си мислиш, че вземам това само говори добре за моята физика.
сега..върви да си избиваш комплексите другаде.хайде.къш.чиба...
11.05.09
17:35
казано от Thrashmetal на 11.05.09, 15:25:
Ти си.. Надъхан некъв.. Негър от гетото ли искаш да си? Защото на мен така ми прозвуча. С времето забелязвам как на хората им харесва страданието и трудния живот, но гиНЯМАТ. Затова им се иска да имат тук-таме проблемче, за което да дрънкат постоянно, като например живот в “гетото”.А колкото до другия ти пост, в който ми казваш да съм си мълчал - бодибилдинга не е спорт? Любителския или професионалния? За да си професионален бодибилдър трябва да се посветиш от сърце и душа в продължение на почти целия си съзнателен живот. Не ми се разпъват локуми, иначе мога да си пиша цял ден и цяла нощ на тая тема.
Добре наистина ли мислиш ти, че бодибилдингът е спорт? Замисли се какво е самото естество на състезанията. Излизаш на сцена и позираш. По тая логика и да си манекен е спорт. И те тренират за да имат хубаво тяло. Сега не оспорвам, че се изискват големи усилия да се занимаваш с бодибилдинг и огромни саможертви особено от личен живот, но това да си показваш тялото на сцена не е спорт к’вот и да говориш. Може да се води спорт, но не е. И най - смешно ми е на мен лично когато някоя 300 килограмова камара дето неможе да си згъне или разпъне рацете като хората каже “Аз съм атлет”. Да ме прощават хората които биха се чувствали засегнати от коментара ми.
Чудя се да затварям ли темата, или не? Или ще си редактирате обидите по-горе?
Спорта не е само съревнование с другите. При фитнеса (не говорим за бодибилдинг) човек се съревновава със себе си! Целта е да се усъвършенстваме физически. Фитнеса включва много неща. Лостовете - това също е фитнес!
А тренировките в зала не са само за бодибилдинг. Или трибойците и те не са спортисти? А щангистите? Стронгмен?
Спринтьорите, дето клякат с 2-3 пъти теглото си?
Хем не знаете основните понятия, хем спорите за глупости!
Мнението беше редактирано от Петко К на 11.05.09 18:46.
11.05.09
19:07
казано от Петко К на 11.05.09, 18:45:
Чудя се да затварям ли темата, или не? Или ще си редактирате обидите по-горе?
Спорта не е само съревнование с другите. При фитнеса (не говорим за бодибилдинг) човек се съревновава със себе си! Целта е да се усъвършенстваме физически. Фитнеса включва много неща. Лостовете - това също е фитнес!
А тренировките в зала не са само за бодибилдинг. Или трибойците и те не са спортисти? А щангистите? Стронгмен?
Спринтьорите, дето клякат с 2-3 пъти теглото си?
Хем не знаете основните понятия, хем спорите за глупости!
Говорих конкретно за бодибилдинг. И аз ходя на зала, спазвам диети и така нататак, но това не ме прави спортист. Един трибоец тренира за да може да клекне със еди колко си кила примерно, а аз за да изглеждам здрав в което не виждам никакъв спортен характер.
И...да ако ме пита някои дали тренирам нещо казвам “не”.
Мнението беше редактирано от Цеков на 11.05.09 19:14.
Ми както искаш, аз пък казвам, че тренирам. То и да не казвам ми личи :lol:
П.П. Аз пък в повечето спортове не виждам абсолютно никакъв смисъл.
Мнението беше редактирано от Петко К на 11.05.09 19:20.
12.05.09
05:38
казано от Никола на 11.05.09, 16:07:
хей,Кристияне, копеле нещастно :)
Очевидно си някаква хърбичка, а щом така защитаваш и теорията си явно нямаш и желание да се промениш.
Железата май са ти прекалено тежки и се притесняваш да не те смачкат.
Твой избор.А по отношение на стероиди и добавки съм девствен като 3 годишно момиченце (естествено не говорим за жените от рода Цинцови) :)
И все пак благодаря за комплимента - щом си мислиш, че вземам това само говори добре за моята физика.сега..върви да си избиваш комплексите другаде.хайде.къш.чиба...
Обидите ти са признак на слабост и невъзможност да излезеш достойно от създалата се ситуация.
Самият факт че ме нападна така остро е показателен, че все пак съм засегнал болна за теб тема.
А колкото до „притеснението ми от железа”, ходя на фитнес 2-3 пъти в седмица като тренирам базовите клек, лег и тяга в суперсерии с три също толкова комплексни упражнения, 3-4 пъти в седмицата тренирам на въздух в училища или детски площадки, и съм се занимавал с бокс(имам обща култура). Тъй че си до тук с теориите.
Thrashmetal позволих си да прегледам дневника ти и няма как да не те попитам, на базата на какви знания и опит пускаш мнения, и още по смешно даваш „съвети”?
Отсега нататък тебе просто те игнорирам!
Петко К с теб съм съгласен, най малкото защото си един от малкото хора тук достойни за уважение, но все пак темата отдавна мина границата на добрия тон и мисля че е редно да се вкара малко ред, защото клониме към пълна анархия, и чувство за безнаказаност!
12.05.09
05:50
Кристиян Цинцов бодибилдинга е много повече от спорт той е изкуство, както е изкуство скулптура да извае една прекрасна фигура от камък така е изкуство ти сам да изваеш и модифицираш собственото тяло, и то чрез хранене и спортуване. Ако мислиш, че е лесно опитай. То сега ще кажеш, че и автомобилните спортове не са спорт защото класирането там зависи от инженерите на отбора които не са спортисти. Конните спортове какъв спорт са като се тренира предимно коня ?!?! А сега де кое е спорт и кое не. Каква е твоята дефиниция за спорт ?!!
казано от Кристиян Цинцов на 12.05.09, 05:38:
Обидите ти са признак на слабост и невъзможност да излезеш достойно от създалата се ситуация.
Самият факт че ме нападна така остро е показателен, че все пак съм засегнал болна за теб тема.
А колкото до „притеснението ми от железа”, ходя на фитнес 2-3 пъти в седмица като тренирам базовите клек, лег и тяга в суперсерии с три също толкова комплексни упражнения, 3-4 пъти в седмицата тренирам на въздух в училища или детски площадки, и съм се занимавал с бокс(имам обща култура). Тъй че си до тук с теориите.
Няма начин да е болна, поради неопитността ми в нея.Просто съм несправедливо обвинен.
А естествено ти може да ги правиш тея серии и с по 30 кила щанга и нищо не ти пречи пак да си си вафла.
Относно общата култура нека не започваме, защото имам достатъчно постижения, които ти нямаш в бойните спортове.
А, що се отнася до тренировките на въздух, аз тренирам в къщи на широко отворени прозорци.Имам всичко необходимо.
Мнението беше редактирано от Никола на 12.05.09 07:02.
Здравейте пичуве аз ходя на лостове и съм стабилно закачен за тях ,скаран съм с фитнеса и ако отида евентуално само ще се набирам. Не съм почивал от 8 дни :@ И днес мисля пак да отида да се набирам... тренировката ми е около час и полвина и тренирам апсолютно всичко , правя всякакви упражнения, и ми е интересно да не да ми стане нещо като тренирам така всеки ден !? ДА не да препаткам ??!
Мнението беше редактирано от r0under на 21.04.10 12:06.
21.04.10
18:26
и още нещо ... Лостаджиите как ще тренират краката ми е интересно? Или ще ми кажете,че няма смисъл да се тренират крака?Просто съм забелязал едно нещо.С всички лостаджии дет съм говорил съм разбрал,че ги е срам да влязат в залата,защото се чувстват аутсайдери(слаби).Наистина на някои проблема им е финансов,нека тези думи не се отнасят до тях.Лично за мен хора,които не могат да усетят тръпката на по-голямата тежест от тази на тялото им изобщо да не говорят,че лостовете били по-добрия вариант :) Нищо лично
казано от Denis22 на 21.04.10, 18:26:
и още нещо ... Лостаджиите как ще тренират краката ми е интересно? Или ще ми кажете,че няма смисъл да се тренират крака?Просто съм забелязал едно нещо.С всички лостаджии дет съм говорил съм разбрал,че ги е срам да влязат в залата,защото се чувстват аутсайдери(слаби).Наистина на някои проблема им е финансов,нека тези думи не се отнасят до тях.Лично за мен хора,които не могат да усетят тръпката на по-голямата тежест от тази на тялото им изобщо да не говорят,че лостовете били по-добрия вариант :) Нищо лично
За краката има бягане , каране на колело.... мисля че е достатачно. За мене тези дето тренират във фитнеса и се помпат с химиика са аутсайдери . Жумел.