Помогнете

Темата е заключена.

21.04.10
17:19

Така занимавам се сас фитнес близо 2 години тренирам 4 пати седми4но спазвам хранителен режим за поак4ване на тегло но несам доволен от резолтатите които сам постигнал.Инструкторат в фитнеса кадето тренирам ми каза да взема някаква химия (1 цикал с тестостерон и метан).Аз ни6то не разбирам от химия и затова моля някои да ми обясни ако може по детаилно кави увреждания и страни4ни ефекти се сре6тат.Сашто така дали комбинацията като цяло е добра и какви медикаменти трябва да взимам след като завар6и цикала за из4истване .Ако комбинацията не е добра моля предложете ми друга целта ми е да поака4а мусколна маса.МС

21.04.10
18:35

ако си над 18 може да взимаш но според мене нее това решението прочети малко из сайта и си вземи по добре хранителни добавки от колкото стероиди!!!

Мнението беше редактирано от Braqn на 21.04.10 18:35.

Пиши на български език, моля.
Никой тук не е длъжен да ти разкодира шльокавицата.
Букви 4 и 6 НЕ съществуват!

21.04.10
18:57

Има и други неща, които трябва да се знаят за теб преди да ти се препоръча да употребяваш стероиди. Не знам дали на инструктора ти са му известни, но във всеки случай съм леко озадачен как така ти казва цикъл да правиш...

21.04.10
19:05

казано от Martin Tomov на 21.04.10, 18:57:

Има и други неща, които трябва да се знаят за теб преди да ти се препоръча да употребяваш стероиди. Не знам дали на инструктора ти са му известни, но във всеки случай съм леко озадачен как така ти казва цикъл да правиш...

ми нз аз от химии досега не сам се интересувал и ништо не разбирам.2-3 седмици вече се чудя кво да правя и тука тарся савет

21.04.10
21:53

Аз нищо не разбирам от химия като теб, но ми се струва принципно малко странно от никаква химия направо на стероиди...

21.04.10
23:47

Очевидно нищо не разбираш и от добавки, не само от стероиди.
Към автора: и ти ли под химии разбираш добавки? Преди имах предвид да кажеш нещо за себе си - години, стаж, начин на хранене, използваш ли добавки... Така какво очакваш да ти се каже? И освен това по принцип такива теми не се обсъждат в този форум, а в gohard.org. Можеш да пишеш и там, но се опасявам, че ще ти се смеят. Нищо не ти е ясно, а не може да очакваш, че някой от форума ще седне да те научи на всичко, основното е много четене, само с 2-3 седмици чудене нищо няма да стане... По мое мнение изобщо не ти трябват стероиди... И се постарай да пишеш по-нормално моля те, Кольо е прав...

22.04.10
05:34

казано от Martin Tomov на 21.04.10, 23:47:

Очевидно нищо не разбираш и от добавки, не само от стероиди.
Към автора: и ти ли под химии разбираш добавки? Преди имах предвид да кажеш нещо за себе си - години, стаж, начин на хранене, използваш ли добавки... Така какво очакваш да ти се каже? И освен това по принцип такива теми не се обсъждат в този форум, а в gohard.org. Можеш да пишеш и там, но се опасявам, че ще ти се смеят. Нищо не ти е ясно, а не може да очакваш, че някой от форума ще седне да те научи на всичко, основното е много четене, само с 2-3 седмици чудене нищо няма да стане... По мое мнение изобщо не ти трябват стероиди... И се постарай да пишеш по-нормално моля те, Кольо е прав...

Така е от химии ништо не разбирам и правя разлика между добавки и химии.на 18 години сам тренирам от 2 години тежа 85кг висок сам 182см имам режим на хранене 7 пати на ден ям и тренирам 4 пати седмично х.добавки не сам взимал химии сащо извинявам се ако сам объркал форума.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1