дневникът на Мелани

Темата е заключена.

21.04.10
14:54

Привет и от мен.Днес се включих в този форум и ще съм ви много благодарна ако може някой да ми помогне.Аз съм на 30 г. След пет операции  от 65кг. станах на 85кг. и то само за един месец. Ходя на фитнес но не мога да ослабна.Някой може ли да ми препоръча някакъв режим на хранене  защото след като спазвам някаква диета килограмите си ги връщам обратно. Чао засега

21.04.10
15:38

казано от melani на 21.04.10, 14:54:

Привет и от мен.Днес се включих в този форум и ще съм ви много благодарна ако може някой да ми помогне.Аз съм на 30 г. След пет операции  от 65кг. станах на 85кг. и то само за един месец. Ходя на фитнес но не мога да ослабна.Някой може ли да ми препоръча някакъв режим на хранене  защото след като спазвам някаква диета килограмите си ги връщам обратно. Чао засега

Здравей Мелани,

Добре дошла и успех в постигането на целите. За диета аз още съм нова ,  това което мога да ти кажа е аз  лично съм на НВД и това  мен ми помага.
Идеята е да се храниш по-често в по-малки количества като се ограничаваш от сладко ,тестени изделия ,хляб може, но пълнозърнест или черен месо варено печено на скара пилешко , телешко, всякакв източник на протеин и белтъчини млечни продукти също.Може зеленчуци ,салати суровии варени , печени.  Също можеш да приемаш и сурови ядки.
Ето тук има повече ионформация http://www.bb-team.org/articles/1548/ дажи , ако се поразровиш из сайта може да откриеш много ценно информация

21.04.10
15:49

казано от Neni на 21.04.10, 15:38:

Здравей Мелани,

Добре дошла и успех в постигането на целите. За диета аз още съм нова ,  това което мога да ти кажа е аз  лично съм на НВД и това  мен ми помага.
Идеята е да се храниш по-често в по-малки количества като се ограничаваш от сладко ,тестени изделия ,хляб може, но пълнозърнест или черен месо варено печено на скара пилешко , телешко, всякакв източник на протеин и белтъчини млечни продукти също.Може зеленчуци ,салати суровии варени , печени.  Също можеш да приемаш и сурови ядки.
Ето тук има повече ионформация http://www.bb-team.org/articles/1548/ дажи , ако се поразровиш из сайта може да откриеш много ценно информация

А извинявай забравих също и риба любимото ми за къде без нея.

22.04.10
04:28

Здравей
1. За мен думата диета не съществува, може да се говори за хранителен режим, където ядеш само храни, които ти носят полезни калории.
2. Ако 1 седмица си на диета и след това, пак се върнеш на стария си начин на хранене, няма как да има резултати. Трябва изцяло да промениш храненето си, но за цял живот да кажем.
3. Не е важно колко кг си, а как изглеждаш визуално и какъв е % ПМ.
4. Не се тегли всеки ден на кантара, това пречи много, 1 път на месец стига.
5. За мен най-добрия ХР е въглехидратна ротация, не приемам НВД или ВМ-НВД, но всеки сам си прави избора, по метода на пробите и грешките.
6. Трябва да имаш поне 4, 5, 6 яденета на ден.
7. Водата - тя също е много важна.
8. Дай повече информация за тренировките си и как се храниш през деня.
9. Разгледай дневниците и от там може да почерпиш информация за храненето и да го напаснеш спрямо особеностите на твоето тяло, защото съвети може да получиш много, но ти най добре познаваш тялото си.
10. Психологическия момент е много важен също.

Може да пиша и още ама стига толкова.
ПОСТОЯНСТВОТО Е МНОГО ВАЖНО!!!
Успех!

22.04.10
05:35

казано от karpi на 22.04.10, 04:28:

Здравей
1. За мен думата диета не съществува, може да се говори за хранителен режим, където ядеш само храни, които ти носят полезни калории.
2. Ако 1 седмица си на диета и след това, пак се върнеш на стария си начин на хранене, няма как да има резултати. Трябва изцяло да промениш храненето си, но за цял живот да кажем.
3. Не е важно колко кг си, а как изглеждаш визуално и какъв е % ПМ.
4. Не се тегли всеки ден на кантара, това пречи много, 1 път на месец стига.
5. За мен най-добрия ХР е въглехидратна ротация, не приемам НВД или ВМ-НВД, но всеки сам си прави избора, по метода на пробите и грешките.
6. Трябва да имаш поне 4, 5, 6 яденета на ден.
7. Водата - тя също е много важна.
8. Дай повече информация за тренировките си и как се храниш през деня.
9. Разгледай дневниците и от там може да почерпиш информация за храненето и да го напаснеш спрямо особеностите на твоето тяло, защото съвети може да получиш много, но ти най добре познаваш тялото си.
10. Психологическия момент е много важен също.

Може да пиша и още ама стига толкова.
ПОСТОЯНСТВОТО Е МНОГО ВАЖНО!!!
Успех!

Абсолютно точно  казано karpi всъщност някои от нас вече са го постигнали, други все още се борят, но важното е да има желание и воля с тези две неща всичко се постига!

Мнението беше редактирано от Neni на 22.04.10 05:38.

22.04.10
09:12

Сега минах на степаеробика защото мускулите от операциите на корема ме много болят. Но мисля да върна пак на уредите.При нас в Дупница няма добри фитнес унструктори които могат да те посъветват  за програма и начин на хранене.Засега чад

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1