22.04.10
08:17
имам 3 години с прекъсвания..тренирам по 4 пъти на ден..възтановявам с геинер..и искам да ми препоръчате да си взема нещо да направя един цикъл до лятото...изобщо не ги разбирам нещата освен че съм чувал за метан и знам как се взима..само да не ми кажете нещо много хард че да не ми се ебе маиката на черния дроб за лятото :)
22.04.10
08:35
хахах и това си хапвам...идеята ми беше да пробвам някъв “зобец” ... а изобщо ме няма в тези теми..и затова се обръщам тука.. сигурно 1/3 са взимали някакви кирии :) да ми кажете нещо минимално вредно..и как се взима..от къде да го закупя и така :) в залата дето ходя се бодат даже хахах но такива неща чак - не мерси :)
22.04.10
08:42
Този форум не е мястото, където ще получиш подобна информация и съвети.
Пич ако искаш да правиш нещата както се прават намери си лекар да ти зима орина и да следи ако не по добре набиваи ориз :-)
Тук “зобец” не коментираме, а и не ползваме ;) Ако искаш добавки за сила и маса : креатин, азотен буустър и т.н
казано от korpusito на 22.04.10, 13:20:
Тук “зобец” не коментираме, а и не ползваме ;) Ако искаш добавки за сила и маса : креатин, азотен буустър и т.н
чак да не ползват...сигурен съм че доста от потребителите на този форум са взимали/взимат/смятат да взимат “нещо” . Няма лошо (по инерция го казвам,да правят каквото искат) просто бб-тийм не е мястото за дискусии на такива препарати :)