Височина (стига съм се издължавал)

19.03.05
23:35

Абе знам,че колкото съм по-висок толкова по-трудно мога да изглеждам масивен. В момента съм около 1.81м - мисля че това е много добър ръст, ако се занимавам с фитнес и не искам да ставам по-висок (айде най-много 1.85м). И си мисля че май още ще порасна - на 16год. съм. Бе не ми се иска да раста повече поради горе посочената причина за масата. Ко да правя вие как мислите по-добре ли е да съм по-висок ?

HS

19.03.05
23:57

Един ден ще те е яд че не си по висок. :) имам един познат който е 100 кг на 180 ръст и го е яд че не е поне 200см ...вярно е че по-трудно се пълни  но представи си един масивен човек 2 м :)

20.03.05
01:46

аз искам да стана 1.90

20.03.05
08:10

[quote author=“hsvilenov”]Един ден ще те е яд че не си по висок. :) имам един познат който е 100 кг на 180 ръст и го е яд че не е поне 200см ...вярно е че по-трудно се пълни  но представи си един масивен човек 2 м :)

Да ама при положение, че аз не искам да ставам говедо тея 2 метра и масивен не ми харесват :roll:

20.03.05
09:32

сидо аз сам на 16 и 168 раст имам ко да кажд аз по добре масивен и нисак лудница ее кат христомир :)

20.03.05
10:02

Sido, човек трябва да се примирява с нещата, които не зависят от него. Много хора искат да са по-високи, а не могат. Така че е глупаво изобщо дам ислиш за това нещо. Въпреки, че и аз преди време си мислех за ръста. :) Но, 1.75 съм и много много не ми пука.  :)

човече много си се заблудил,ако питаш мен-радваи се на всеки сантиметър които го трупаш на височина,мускулите може да ги правиш цял живот, а иначе колкото порастнеш-толкова си оставаш,виж един Шакиил О`ниил които не е много нисък  :wink:  а е доста мускулест и така,пък 180 не е много..

20.03.05
14:28

Аз какво да кажа като съм 166 см...  :wink:

20.03.05
14:42

радваи са аз сам 168 споко

20.03.05
15:34

аз сьм ЗА растежа щом ти е писано пьк и се кефя че сьм по висок от повечето-1.81
няма да забравя как 1 приятел ми каза “абе човек винаги сьм се чудил как изглежда света отгоре,та как изглежда?”

20.03.05
18:41

Щом казвате ... :)
Аз и да искам няма как да спра да раста хахахах :) нещо ми беше станало сега пак искам да си раста  :P

20.03.05
19:40

[quote author=“Sido”]Щом казвате ... :)
Аз и да искам няма как да спра да раста хахахах :) нещо ми беше станало сега пак искам да си раста  :P

:lol: Ей, голям чишит си бе човек. :) Ама недей оповестява такива си чувства друг път, защото както виждаш има хора, които природата не им е дала голям ръст и е много просташко спрямо тях. :)

20.03.05
20:16

Добре извинявам се! Ще гледам да не се повтаря и да поствам тъпи теми като тази :) :twisted:  :idea:  :wink:

21.03.05
22:58

Sido   братле по въпроса с растенето искам да ти покажа една снимка на един които е 2 и 10 висок и наживо като  го гледаш е доста по внушителен повярваи ми .......  !!!
http://store2.data.bg/pesov/pics%20from%20Mexiko/test.jpg

22.03.05
22:01

ваи тоз го знам тои е ония гигант от троя ваи наистина е изродддддд луд е вгати машинаат дето е

говорим за високи гиганти а?всички които гледат К1 го знаят Бобб Сабб,епа такова животно няма,чух че Рони Колман бил около 2м но си нямам идея колко е..нека някои ми каже че не е масивен  :wink: ,Шакиил О’ниил също е мечка :)

22.03.05
22:05

Рон Колман е само 1.80 ;)

22.03.05
23:17

[quote author=“zelkata”]ваи тоз го знам тои е ония гигант от троя ваи наистина е изродддддд луд е вгати машинаат дето е

бинго зелка :) виж ония мексиканец отзаде до каде му е хах

23.03.05
14:32

Ебаси якото копеле  :wink:

23.03.05
14:55

Да дааа това е без стероиди или поне най-добрите добавки светааа даа и един станиол ...

25.03.05
15:53

[quote author=“x_3_mar”]Sido   братле по въпроса с растенето искам да ти покажа една снимка на един които е 2 и 10 висок и наживо като  го гледаш е доста по внушителен повярваи ми .......  !!!
http://store2.data.bg/pesov/pics%20from%20Mexiko/test.jpg

Този “ИЗРОД” ще е поне 150-160 кила си мисля  при това телосложение и 210см ръст  :shock:  Това вече е извън нормата направо ...
.....
А като прочетах горните постове забелязах, че не сте много високи повечето ... аз за момента на 18г. съм 189см и честно казано не се чувствам много висок, а добре. Искам още 2-3 см да дръпна и мисля, че ще успея докато спра да раста на височина.
Моето мнение е, че един мъж да изглежда на място трябва да е висок, затова се радвайте колкото повече вдигните на височина

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1