азотни буустери ???

EA

22.04.10
16:39

искам да попитам някои по разбиращ какви са тези азотни бустери дали вредят..понеже преди съм имал малък проблем със сърцето.. на 20 съм със 3 год стаж с прекъсвания, пия геинер които свършва и искам да си купя нешо с което да кача повечко маса за известно време .. дали тези бустери са добро решение или препоръчаите нещо друго.. и за метан съм мислил но кажете си мнението :)

22.04.10
16:49

Ако имаш/си имал здравословни проблеми, задължително се консултирай с лекар. От азотен буустер маса не очаквай, по-скоро си вземи креатин, но пак казвам консултирай се със специалист. Метана няма да го коментирам изобщо.

EA

22.04.10
16:59

да и аз сега като почетах видях че тези бустери напомпват..аз искам маса.. сега пих креатин с геинер пак качих но малко..и затова ме интересува нещо по хард..може да коментираш метана ако си запознат..защото и това е вариант..другото е някаква креатинова матрица но незнам дали ще има добър ефект без да се комбинира с въглехидрати..понеже се пак матрицата е сигурно 100 лв :) абе кажете просто какво да взема за последния 1-2 месеца да напрая един цикъл но да е възможно наи ненатоварващо сърцето и черния дроб :)

Метан ъъъъ уот ъ фак ...

Креатиновите продукти са твоя избор и евентуално протеин или аминокиселини.

...от азотен буустър не очаквай маса.

Грабвай креатина :)

22.04.10
19:27

Бустърите за мен са едни от най-уникалните добавки,но с това за сърцето..по-добре се обърни към лекар.Ина4е за ММ...креатинова матрица с протеин(който по принцип се води задължителен)...може БЦАА.. :)

Мнението беше редактирано от Николаи на 22.04.10 19:27.

EA

23.04.10
13:16

таман ми свършва геинера мускул джуис и попринцип съм доволен от него..но смятам сега да взема тази креатинова матрица само се чудя дали Саиз ОН или Маг...... попринцип саиз он е 3 години една от наи продаваните добавки.. но си мисля че с този креатин така гол не върви трябва въглехидрати ама и 100 лв пак за геинер и 100 за матрицата мн хард влиза..нещо декстроза ала бала или ? какво ще ме посъветвате.. ?

23.04.10
14:50

Е ти не се ли храниш, само на добавки ли го караш? Те тия въглехидрати без проблем могат да се набавят с храната.

EA

23.04.10
15:10

естествено че се храня ноо..съм и студент и в университета не си нося чак кутии с оризища и меса..знам че трябва ноо.. хапвам си пак..но друго е като пия този геинер.. ако я карам само храна трябва нон стоп да ям а нямам чак такова време :) но просто знам че креатина се усвоява наи добре изпит с бързи въглехидрати ;) ...никои никакъв съвет не даде..да си взимам креатинова матрица ли .. каква марка..  егати трябва да пише по 5 теми ли :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1