Как се става бодибилдър ?

21.04.10
16:18

Не съм запознат, не пише и в нета. Кои са главните спонсори в България и т.н. ...
:-)

АН

21.04.10
16:38

Прати писмо на Киро, той събира състезатели.

21.04.10
16:39

Първо се доказваш.. после намираш спонсор. Никой няма да тръгне да дава току така парички с несигурна възвращаемост.

АН

21.04.10
16:44

@Japi
Ти не ги гледай, че от експлоуд как подбират 16-годишни...

23.04.10
10:09

Всеки се спасява поединично ,въпрос на контакти,късмет и разбира се до какво ниво си стигнал.Може и да си много добър,но никой не ти гарантира автоматично спонсор.Обикновено се появява такъв,когато се спечели някой турнир,но и това не е сигурно.Поздрави!

23.04.10
11:02

Това е всичко което исках да зная. Благодаря !

23.04.10
21:43

Защо? Арнолд сигурно се е родил 120 кила мускули?
А този на снимката не го знам кой е, но релеф не му липсва и като нищо може да се пробва в някое състезание в леките категории.

24.04.10
08:07

казано от РИК ВЕРКРЮГЕР на 23.04.10, 15:39:

Ако тази снимка е твоя по добре не пробвай не ставаш.

Категорията не е само над 100кг!

24.04.10
10:49

Много знания + много тренировки + много качествена храна + много хранителни добавки + много анаболни стероиди + добра генетика

за всичко това ти трябва достатъчно свободно време и много пари
както ти казаха и другите за финансите - спасяваш се сам , поне докато не спечелиш няколко състезания и не се уредиш евентуално със спонсор

P.S. да не забравяме и още един фактор - контузиите. Ако нямаш всичко ще е ОК, но всяка една малко по-сериозна може да те върне много назад.

Може и да пропускам нещо, но мисля, че общо взето е това. Все пак като се захващаш с нещо сериозно, трябва да премислиш нещата от всички възможни страни  :P

24.04.10
14:36

Снимката е стара. http://store.picbg.net/pubpic/DC/BE/fe4ed1858c9bdcbe.jpg
Благодаря на всички. Ще потърся хора , които са запознати с тези съзтезания. >:о)

Мнението беше редактирано от Japi на 24.04.10 14:40.

24.04.10
15:22

А има ли нещо като “чист културизъм”. Тоест бодибилдъри, неизползващи стероиди, а разчитащи само на добри тренировки, добра храна и добри хранителни добавки. Или на днешно време всичко е химия?

24.04.10
15:28

казано от fqls на 24.04.10, 15:22:

А има ли нещо като “чист културизъм”. Тоест бодибилдъри, неизползващи стероиди, а разчитащи само на добри тренировки, добра храна и добри хранителни добавки. Или на днешно време всичко е химия?

да,казва се натурален бодибилдинг,но едва ли и там има изненадващи тестове за стероиди през основния период,основния момент е по време на състезания да са чисти :)  ,така че сигурност 100% няма.....да ме извиняват момчетата и момичетата,които наистина се готвят чисто(защото вероятно има и такива)

Мнението беше редактирано от малкия113 на 24.04.10 15:31.

24.04.10
16:22

Аз съм натурален, и все още не билдър. >;о)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1