23.04.10
08:53
Здравейте, поствам това мнение тук защото ми се стори най-подходящо. Минавам директно на въпроса, аз съм прохождащ “културист” тренирам редовно от 5 месеца обаче съм на 16 и се притеснявам за ставите си, четох някъде че магнезият бил полезен за костите но забавял .... забравих нещо за хормоните беше.... Кажете какво да си купя от аптеката за стави и кости , за да могат да се развиват правилно.
Благодаря предварително :)
Ако нямаш проблеми, за какви лекарства говорим?! Глюкозамин, хондроитин и МСМ са веществата, които благоприятстват стави и сухожилия. Animal Flex, продуктите на NOW и др. подобни хранителни добавки са за стави. Но да купуваш просто превантивно...може би Orange Triand - витаминов комплекс на Контролд Лабс, в който има мисля 2гр от гореизброеня комплекс е приемлив превантивен вариант.
казано от Стоянчо на 23.04.10, 10:26:
Ако нямаш проблеми, за какви лекарства говорим?! Глюкозамин, хондроитин и МСМ са веществата, които благоприятстват стави и сухожилия. Animal Flex, продуктите на NOW и др. подобни хранителни добавки са за стави. Но да купуваш просто превантивно...може би Orange Triand - витаминов комплекс на Контролд Лабс, в който има мисля 2гр от гореизброеня комплекс е приемлив превантивен вариант.
x 2