Sports One и продукта - CUTTING GOLD

CR

20.03.05
02:39

Здравейте,

някои от вас използвал ли е този фет-бърнър cutting cold, to cup up and rip down на sports one и дали има резултати с него.
Аз тринирам вече 1
година с треньор и чак от 1 месец все пак се престраших да си взема L-Carnitine , и този бърнър ми го предложиха във фитнес магазина на пиротска преди 1 годиня някъде, ... доста солено излизаше тогава, около 80 лв. и ми казаха че е най-дъбрият, тоест качествен и за екстремално отслабване. Аз все още се чиста, на НВД съм, тринирам 3 пъти в седмицата, с 13% мазнини, жена съм, на 26 години, 60 кг., 168 висока.
досега съм пила единствено рибено масло .

интереса ми към този продукт е, все пак дали ще върши работа ..или е поредната измама.

ще съм благодарна на споделите и вашият опит!

:wink:

пс забравих да спомена, празната му опаковка е пред мен в момента и пише всички съставки които има, също така пише че се пие по 3-6 капсоли на ден, с много вода.

20.03.05
11:01

Моят съвет е ако не си го купила недеи да го взимаш. Колкото и да е добър според мен не си заслужава толкова много пари. Резултатът който целиш може да се постигне и по-евтино. Най-важна е диетата.

CR

21.03.05
19:49

[quote author=”Чукундур”]Моят съвет е ако не си го купила недеи да го взимаш. Колкото и да е добър според мен не си заслужава толкова много пари. Резултатът който целиш може да се постигне и по-евтино. Най-важна е диетата.

да така е, диетат е важна също.

аз от днес почнах нова програма за релеф на ръце, корем и крака. паднали са ми мазнините до 12%.

но като че ли съм в малък застой, нали знаеш как се получава когато си най-близко до целта, тялото почва да се бори.

за това питах за тези бърнъри, и евентуално Л-Карнитина.

благодаря ти за отговора Чукундур!

Здраве! :wink:

22.03.05
10:46

Чукундур е напълно прав.70% от успеха е в диетата.Но ако искаш да пиеш такива суплементи е най-добре,според мен Л-карнитин.Бил той на нутрим или биогейм.Тея за 80лева ги знеам :wink: Лично аз,без да правя реклама,съм пил на нутрим и бях доволен.Аз го приемах по следния начин.В деня когато имах тренировка-2капсули сутрин и 2 30-40 мин. преди тренировка.В свободния ден пак по 2 сутрин и преди лягане.Ти можеш да го пиеш по 1 капсула вместо по две по същата схема.

Този,който аз пиех бе 500 мг капсулката.На тебе 1000 мг мисля,че са ти достатъчни. По-напредналите и компетентни да кажат и те нещо по въпроса  :D

А кардиото е доста важно нещо.Направо прави чудеса,ако е премерено правилно.На края винаги е трудно.И аз миналото лято се питах  тез мазнини нямат ли край. :D обаче ми остана малко и за това лято :D Ако имаш застой продължително време по-добре е да се спре за известно време.Иначе почваш да сваляш некачествено (т.е. и мускулна маса) и можеш да си докараш проблеми на организма.Това са мои наблюдения върху самия мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1