пак за стероидите

Темата е заключена.

16.03.05
20:51

Здравейте на всички! Бях пуснал енда тема “пак за бианабола” благодаря на всички, които ми отговориха. И така тренирах 2-3 месеца и направих цикъл с бианабол. Пиех го така 1-10 , 2-20 , 3-30 , 4-30 , 5-30 , 6-30 , 7-20 , 8-10. Прочетох някъде, че едно 1 хапче 5 мг усвоява около 30 гр белтъчини. Изпих 1 кг протеин. Пиех и карсил по време на цикъла 3х1 на ден. Наистина има ефект  8) .  Искам сега да ме посъветвате какво да направя. Да правя ли втори цикъл с бианабол или нещо друго да кажем ретаболил или каквото и да е там (само да не е много скъпо). Ако ме посъветвате за 2-ри цикъл ми кажете какъв период трябва да мине след 1-я. И 2-я с какво количество бианабол трябва да го направя.Благодаря предварително на всички. Дал съм си ICQ-то, непрекъснато съм online някой ако иска може да ми пише там за да се разберем по подробно.

16.03.05
22:07

брат какви ти бяха резултатите ?колко кила качи

17.03.05
11:13

Качих около 2 кг

17.03.05
12:01

батка, защо си се тровил само за 2 кила ? Че тях и без зоб щеше да качиш с малко повече хапване

17.03.05
13:16

брат щом си качил 2 кила начи не си ял както трябва разбери че яденето му е маиката хапа само помага да качиш по барзо трябва да ядеш много щом си качил 2 кила начи не си ял както трябва

17.03.05
18:51

Добре ве хора кажете по колко белтък да приемам.Като пия бианабол.Например като почвам да го пия аз взимам 10 мг бианабол и пия около 60-70 гр белтък.И с  овеличаване на бианабола увеличавам и протеина.

17.03.05
21:45

пии колкото можеш повече aве яш като побаркан ве яш докато ти се е’е мамата

RH

17.03.05
21:55

[quote author=“DeViL_R”]Добре ве хора кажете по колко белтък да приемам.Като пия бианабол.Например като почвам да го пия аз взимам 10 мг бианабол и пия около 60-70 гр белтък.И с  овеличаване на бианабола увеличавам и протеина.

С това количество белтъчини си заникъде а да де не говорим че щом си на стероди е нужно да го увеличиш поне 20 - 30 % мисля че 3-4 гр. на кг. телесна маса е добре т. е. ако си 80 кг то поне 200 гр протеин трябва да приемаш иначе се хабиш напразно.

17.03.05
23:27

по 6 белтъка и няколко желтъка на ден, протеин около 50г на прах и колкото мога повече месо!!!Това правя аз!!!

20.03.05
10:52

благодаря на всички, които ми отговориха.Ще се постарая да ям повече, нокажете след колко време и в какви дои да взимам бианабола.

20.03.05
11:11

Яденето на повече белтък от необходимото (т.е. около 3г. на 1кг. телесно тегло) няма да ти момогне, а напротив, самоще ти навреди, без значение на колко зоб си. Когато приемеш повече белтък особено на едно ядене) той не може да се разгради и се изхвърля от организма. И най-лошото в случая е, че затормозява храносмилтелната система и така не можеш да усвоиш и толкова белтък колкото ти е необходим. За пример ще дам ако ядеш по 3г. белтък на 1кг. телесно тегло да кажем, че ще се усвоява всичкия. Но ако започнеш да ядеш по 5-6г. тялото се затормозява и започваш да усвояваш по малко от преди, примерно 2, 2.5г.

RH

20.03.05
17:01

[quote author=”Чукундур”]Яденето на повече белтък от необходимото (т.е. около 3г. на 1кг. телесно тегло) няма да ти момогне, а напротив, самоще ти навреди, без значение на колко зоб си. Когато приемеш повече белтък особено на едно ядене) той не може да се разгради и се изхвърля от организма. И най-лошото в случая е, че затормозява храносмилтелната система и така не можеш да усвоиш и толкова белтък колкото ти е необходим. За пример ще дам ако ядеш по 3г. белтък на 1кг. телесно тегло да кажем, че ще се усвоява всичкия. Но ако започнеш да ядеш по 5-6г. тялото се затормозява и започваш да усвояваш по малко от преди, примерно 2, 2.5г.

Ами по колко протеин да приема като е на стероиди по 2 гр. ами това си е минималното количество което трябва да приема всеки без значение дали е на зоб или не. Ако не приема поне по 3 гр белтък на кг телесно тегло си е чисто губене на пари и изхабяване на организма. Това поне е моето мнение.

20.03.05
18:38

Я кажи какво толкова си постигнал за това време - постижения, тяло ...?
Сигурен ли си че си здрав я иди се прегледай. А-а-а да и мръвките са му майката да знаеш !!!

20.03.05
20:40

На лежанка килограмите които вдигам за 8 дена се увеличиха с 15 кг.Ръка качих с 2 см.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1