18.04.10
11:28
Здравейте, аз съм момиче и имам малко нужда от вашите съвети. Та така, идва лято и аз искам да сваля мазнинките около корема си. Може ли да ме посъветвате Точно какви упражнения трябва да правя и ако може да не са във фитнес зали. Благодаря предварително!
18.04.10
11:49
Здрасти. Не казваш нищо повече за себе си, прекалено малко информация си ни дала. Най-малкото - години, спортувала ли си до сега, какъв е начинът ти на живот, как се храниш.
Не бива да се спортува само защото “идва лято” - а целогодишно. Организма се стресира - изведнъж за 1-2-3 месеца искаме да го вкараме във форма, а като мине лятото? Тогава дай да качваме пак килограми :)
За корем - най-вече важната е храната. Можеш да посещаваш различни аеробики, плуване, да тичаш, да караш колело и тн, и тн - варианти много за спортуване извън фитнес залите
18.04.10
11:55
С диета и четене из нета ;)
Ако напишеш в гугъл home workouts или нещо подобно - ще откриеш съкровище . А дори и из сайта има достатъчно информация за упражнения , тренировки и т.н. :)
Благодаря! Ами на 15 години съм и съм тренирала Бадминтон 3 години, в 7 клас кандидатствах и затова ми се наложи да прекасна. С какви храни трябва да се храня, за да имам успех и горе долу да ме насочите към упражнения като популярните коремни преси. От коремните преси не съм сигурна дали ще има резултат, затова ще съм благодарна ако ми предложите и други упражнения.
Дамите по-горе ти казаха ама и аз да се разпиша - само правилен хранителен режим ще ти помогне да постигнеш целите си, а спорта и упражненията ще помогнат резултата да бъде по-добър и впечатляващ. Колкото и упражнения за корем да правиш, ако не се храниш правилно няма да имаш добри резултати. А ако не си постоянна и резултатите ще са временни.
Прави интервални тренировки 2-3 пъти в седмицата.Ето ти упражнения за корем http://vbox7.com/play:a0e0923c&al=1&vid=4489238
За задните части:
http://vbox7.com/play:884f48e3
Колко килограма си,колко си висока,какъв ти е % мазнини и как се храниш?
156 см съм висока, 49 кг, храня се редовно, но не консумирам много тестени изделия, обичам да ям шоколад, но не прекалявам , не мога да преценя какъв е процента на мазнините. Мен най - много ме притеснява височината ми.
Мнението беше редактирано от rouz на 18.04.10 16:30.
Мисля, че баскетбола не оказва голямо влияние върху ръстежа, може и да греша, но мои приятелки, които са тренирали и продължават да тренират баскетбол не са много високи около 167, може би, защото са момичета.
Те не са високи защото са баскетболистки, а са баскетболистки, защото са високи.